Czy “prawdziwy mężczyzna” musi być “złotą rączką”? Nie mówię, że to taki, który weźmie obcęgi, młotek, scyzoryk i kilka gwoździ i zbuduje centrum handlowe, ale czy musi umieć naprawić kran, przepchać zlew, pomalować ścianę albo położyć tapetę?
Nie
Niech to zostawi fachowcom.
Zlote raczki? Jakas podstawowa naprawa, ze cos zobi i przy okazji polowy domu nie rozniesie? Mile widziana. Manualnosc nie swiadczy o podziale rol
Nie. Ale umiejętność gotowania mile widziana…
Nie. Prawdziwy mężczyzna powinien mieć odpowiednie środki, aby w razie czego móc wynająć odpowiedniego fachowca. Jeśli potrafi sam coś naprawić to jest to wartość dodana i bardzo przydatna a codziennym gospodarskim życiu.
Prawdziwy mężczyzna musi być przede wszystkim męski. Jeżeli dodatkowo potrafi dodatkowo coś naprawić w domu tak by bardziej nie zepsuć, to tym lepiej dla tegoż męskiego mężczyzny.
Dobrze jeśli potrafi to i owo w domu zrobić. A jeśli nie, to przecież nie ma tragedii - są fachowcy (no chyba, że nie potrafi nawet gwoździa wbić w deskę, albo śruby przykręcić, to juz tragedia, zresztą to powinien umieć każdy człowiek bez względu na płeć)
Gotowanie jest tak nieharmonijne, że aż patologiczne…
Nie. Takie rzeczy to ja sama robię.
Prawdziwy mezczyzna? Dla mnie to po prostu czlowiek,ktoś kto nie wstydzi się łez.
Prawdziwy mężczyzna umie żuć chrzan i zagryzać pszczołami…
Oraz nie zamyka klapy na sedesie i sika do zlewu.
No i piwo uwielbia.
@birbant ostatnio odswiezylam sobie Droge smoka, jeden z nielicznych filmow gdzie Chuck Norris przegral, ale wp*** dostal od Bruce’a Lee
Ja tego nawet odświeżać nie mam zamiaru.
Sa gorsze filmy
Klasyki kiczu.
Najbardziej to mi sie ten zdziwiony kociak podobał
Musi umieć myśleć przede wszystkim. Jeśli czegoś nie umie to musi wymyślić jak to ogarnąć.
Kolego @birbant , a Ty jesteś prawdziwym mężczyzną?
Prawdziwie starym mężczyzną, czyli pierdołą, safandułą, sklerotykiem…
Pytam, bo jestem ciekawa, gdzie myjesz szklaneczkę na herbatę, jak już nasikasz do zlewu?
A może Ty po tym zagryzieniu pszczołami już nie zapijasz?
Prawdziwy mężczyzna nie myje żadnych szklaneczek. Prawdziwy mężczyzna nalewa do nich piwo i je pije.