Czy Dawid Kubacki pociągnie to, co rozpoczął W TCS?
Przed chwilą wygrał serię próbną, Kamil Stoch był trzeci.
Ale prawdziwe zawody dopiero przed nami Dziś i jutro, dwa konkursy.
Czy Dawid Kubacki pociągnie to, co rozpoczął W TCS?
Przed chwilą wygrał serię próbną, Kamil Stoch był trzeci.
Ale prawdziwe zawody dopiero przed nami Dziś i jutro, dwa konkursy.
Średnio po pierwszej serii. Prowadzi Geiger, Kraft jest drugi, na trzecim miejscu Kamil Stoch.
Żyła jest piąty, a Kubacki dopiero ósmy. Miał fatalne warunki.
Zobaczymy, co w serii finałowej się stanie, szanse na podium są duże.
Nie jest źle, ale mogłoby być lepiej. Wygrał Geiger przed Kraftem, Kubacki trzeci, czwarty Stoch, a piąty Żyła.
Przenoszę się do Appeldorn, gdzie Niemki z Holenderkami grają o półfinał w siatę.
Zaczęło się…
A ja juz w Anglii wiec pozostajesz Ty i ewentualnie,wp…
Nie jest źle po I serii.
Wszystko możliwe. Ryoyu już się nie liczy.
Powtorka z wczoraj?
W takim ukladzie,Kubacki znowu odrabia do niego kilkadziesiat punktow.Z tym ze teraz chyba Kraft jest liderem…
Kraft od wczoraj jest liderem. Kubacki 4.
Lundvig słabo skoczył. W normalnym skafandrze.
Zreczam Ci ze nie bedziemy mądrzejsi po drugiej serii
A Constantin Schmidt?34…
Schmidt przepadł.
Geiger jest liderem w generalnej
Różnice punktowe minimalne.
Ryoyu - 25.
Podejrzewam ze w generalce tez sa coraz mniejsze…Kiedy nadejdzie jakas czytelna odpowiedz?
Co 2-3 tygodnie,mamy innych bohaterow…Jeden z najdziwniejszych sezonow,odkad to sledze
Słuszne spostrzeżenie. Konkurs bez dominatora. W tej chwili walczą ze sobą Kraft i Geiger.
Ale mają naszych na plecach. Myślę, że Kubacki, Stoch, a nawet Żyła, słowa ostatniego nie powiedzieli. Konkurs jest długi. Może Wolny się odrodzi?
Kombinacje norweskie z kombinezonami się skończyły i u Norwegów blado. Chodzą słuchy, ze i Ryoyu zmienił w tym sezonie kombinezon, gdy organizatorzy wpadli na ten trop.
Mam nadzieje ze nie sciagna do kadry astamtykow
Niestety,to jest problem.Mam na mysli reszte naszych zawodnikow.3 nie wygra druzynowki.I pewnie nawet na podium nie stanie…
Jak Wolny nie odżyje, to kaplica z drużynówką. Na Kota i Hulę nie ma co liczyć.