Premier Boris Johnson jest na oddziale intensywnej terapii

Nie skomentuję.

4 polubienia

Nie wiem co napisać… Oby się nie przekręcił.

4 polubienia

Jest człowiekiem, jak każdy, Wirus nie wybiera. Opowieści o powracających karmach, to nie dla mnie. Po prostu, miał z kimś kontakt i się zaraził. Każdego z nas spotkać to może, czego nie życzę nikomu.

8 polubień

Pamietam, jak calkiem niedawno tu jeden taki chwalil jego polityke odnosnie koronawirusa.

Pandemia nauczy wielu pokory

8 polubień

Ale jak choruje ktos tego typu to moze do ptasich mozdzkow zracych sie o wybory jak ludzie umieraja w domach opieki, a bezdomni nie maja się gdzie schronic, bo nikt nie pomyslal o jakims tymczasowym schronieniu dla nich, cos trafi? Czy znowu beda modly o deszcz?

6 polubień

Bo łatwo i dobrze się wymądrzać, póki samemu jest się zdrowym.

6 polubień

Obawiam sie ze moze z tego nie wyjść.
On po prostu strasznie wygląda.Cos w nim siedzi co korona tylko dobija…Przynajmniej tak to wygląda.
Poza tym,nie jest zdolny do pelnienia swych obowiazkow.Anglia czy w.Brytania,ma szczescie ze wczoraj klase i ponadczasowość,pokazala królowa.Ludziom sie to bardzo spodobalo.I nie dzieliło.

9 polubień

Ale tam takich balwanow jest wiecej.

Cytuje artykul z 15 marca: “Sir Patrick Vallance, główny doradca medyczny rządu, twierdzi tymczasem, że jeśli zbyt szybko wygasi się wirusa, to wróci ze zdwojoną siłą”.

No i “gasili” go, powolutku …

Glowny doradca medyczny rzadu plecie takie gnioty!!! No ja pier…

7 polubień

powiedzmy, ze to jest przewaga monarchii :slight_smile: krola nie trzeba wybierac. a w razie czego jest ktos, kto przemowi.

3 polubienia

15 marca…To bylo wieki temu.
Nie wymagaj od ludzi wszechwiedzy.Ten sam idiotyczny bład popelnia sie wszedzie,takze i u nas.
Ludzie na strachu kreuja swe autorytety.Ale wiedzy za tym nie uswiadczysz.
Bo takowej nie ma.Sa półśrodki,ruchy ktore wydają nam sie sensowne.Ale madrych NIE MA.I jakis czas jeszcze nie bedzie.
Wiec po co te antagonizmy?Po jaki hooy szukanie winnego?Po to zeby pokazac ze byl glupi?
Bedziesz zdrowszy od tego?
Mam nadziej ze tendencje znad Wisly,sa tylko lokalnym folklorem.

1 polubienie

Covid mści się za arogancję i lekcewagę. Co go nie zabije to nauczy pokory. Zdrówka!

2 polubienia

Jakiej wiedzy? Tu nie potrzeba bylo jakiejs wielkiej profesorskiej wiedzy. Glowny doradca medyczny rzadu to nie pierwszy byle kto. Od takiego czlowieka wymaga sie troche wyobrazni i pomyslunku, jest w koncu doradca rzadowym. To sa osoba publiczna, odpowiedzialna za to co mowi i przy okazji za miliony ludzi i tez bioraca odpowiednie pieniadze.
Jesli Johnson mial takiego doradce, to sie teraz nie ma co dziwic, ze skonczyl na IOMie.

Co do wiedzy, to epidemia SARS nie jest zupelna nowoscia, juz miala miejsce chociaz w mniejszym stopniu - w 2002/2003 roku. Tylko wtedy Chinczycy jej do Europy nie zawlekli …

Poza tym collins, jesli masz tak pytac:

to ja dziekuje za dyskusje …

1 polubienie

To samo chciałam napisać!

2 polubienia

Jak mi ktoś powiedział, że zachorował, to ja, że “noo może powinien się martwić, bo zbyt zdrowo to on nie wygląda”. (No ale przyznajcie, że on ma taki typ wyglądu, że efekt jest taki, jakby stale był chory, taki oklapnięty, worki pod oczami, niezdrowy odcień skóry, blabla)
Nie o to mi chodziło, żeby mu wróżyć, to była luźna uwaga :sweat_smile:

2 polubienia

Taki stary to on nie jest.
A czesc Anglikow ma taka urode, że wyglądają jak po tygodniu balowania. Najzabawniejsze jest to, ze po tygodniu balowania duzej roznicy nie ma.

5 polubień

No właśnie nie jest stary, ale typ urody ma dość
chorowicie (jakkolwiek źle to nie brzmi w tej sytuacji) wyglądający :sweat_smile:

3 polubienia

Ale był najmądrzejszy.A teraz chyba nabrał pokory? :face_with_hand_over_mouth:

Ta cera wiąże się z jego genami. Jest jak by ci powiedzieć… rudy.

Nie ja nie będę mądrzejszy.
Pytanie czy On zmądzreje? :shushing_face:

1 polubienie

Pisałem do @ Colinsa ale widać słabo poruszam się po serwisie. :shushing_face: