Prezes taki bojowy?

Wyraznie coś przegapilam, początkowa myślałam, ze to żart.

1 polubienie

I ty @okonek przeciwko mnie :woman_facepalming: Ja się go boję oglądać przed snem. On mi wszędzie wyskakuje z tą miną swoją. Miną jak mina :thinking: Idę się kąpać w pianie…

2 polubienia

Nunu, on jest dobry na gubienie wagi. Jak Ci tak wszędzie wyskakuje, to z lodówki na pewno wyskoczy. Lepiej lodówki nie otwieraj. :sunglasses:

3 polubienia

Ten jarozbaw jest coraz bardziej bojowy - coraz bardziej się boi. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Kultura polityczna - nowa jakość?

1 polubienie

Siedzieć nie pójdzie. Pokazówka za pieniądze podatników

1 polubienie

Ale moze choc grzywna? Poza tym wyrok w sprawie karnej moze byc podstawa do roszczen cywilnych. Zawsze to ma wplyw na wizerunek.
Czy pożądany?
Ludzie nie lubia jak ich idole przegrywają.

1 polubienie

@birbant właśnie udowodnił, że nikt nie jest prorokiem we własnym kraju, dlatego prorokuje z innego :joy:
A tu
"Prezes PiS Jarosław Kaczyński nagle stał się zwolennikiem swobód w prywatnym życiu obywateli. Taką deklarację, związaną z tematem aborcji i potrzebnym, według niego, kompromisem wygłosił w najnowszym wywiadzie dla “Tygodnika Solidarność”. Tymczasem to właśnie na wniosek PiS w 2020 r. doszło do drastycznego zaostrzenia prawa aborcyjnego, zaś wcześniej Kaczyński mówił, że kobiety muszą rodzić nawet zdeformowane płody, by można je było “ochrzcić i pochować, nadać imię”. "
W sumie jemu to wszystko jedno co uważa, aby mieć władzę.

2 polubienia

Ale martwi się o moralnosc trzódki

2 polubienia

jakby spał chociaż z kotem to by nie interesował się kto z kim sypia …u nich to praktycznie jak w zakonie taki nadzór :thinking:

1 polubienie

Sęk w tym, ze oni podobno się “na biało” prowadzają, co by nie cudzołożyć…

1 polubienie

No i stalo się. Zabawki psuć można, po buzi dawac jednak nie…

1 polubienie