Prezes tradycyjnie "odleciał"?

2 polubienia

Typowy karzeł

1 polubienie

Moze po jego smierci przestana robic te cyrki, bo to juz grubo ponad 10lat trwa..

Będzie co ponad 15 latek?
Ale jak widać w kwestiach inwektyw to Yaro by nam i kolegę @Devil podszkolil?
Ciekawe gdzie on się wychowywał? z tym slownictwem i zachowaniem?

1 polubienie

Jak on szaleje to mi sie kimakterium i uderzenia goraca nasilaja…

To te miesięcznice jeszcze
są???

1 polubienie

Sa , ale ograniczone do Pomnika Smolenskiego na Placu Pilsudskiego i czasen zadymy pod Wawelem.

2 polubienia

to sie nazywa upor maniaka…ciekawe czy on ma CHAD? :thinking:

Porównywać ludzi do śmieci. Cała specjalność Kaczyńskiego. Wiem że nie wypada tego mówić ale na żaden nekrolog w Gazecie nie czekam tak jak na właśnie jego

5 polubień

Szkoda papieru…

3 polubienia

Frasyniuk nazwał ludzi strzegących granic RP śmieciami ,jak wtedy i dziś reagujecie?On mógł?

Sieć huczy :> Specjalnie wysłuchałem przed chwilą tego przemówienia i wyraźnie słuchać do kogo skierował słowa które tak oburzają tzw sieć Cały czas ktoś np krzyczał przez megafon kłamca,kłamca Normalna rzecz na tym i podobnym wiecu. Ogórki takie małe po ile u was ?:>

1 polubienie

Po kolei. Akurat w kwestii granic ibtego calego " humanitarnego cytku"
Mo cóż. Od 35 lat probuja mnie wysondować co myślę o migrantach?. Czyli od chwili kiedy oficjalnie żyję “pomiedzy”
Otoz jestem i bede wrogiem (.wroginia?) nielegalnosci.
Czasem troszke kontrabandy? :innocent::rofl::melting_face:
No cóż zadne panstwo nie jest pod wzgledem wymiany handlowej doskonale. :joy::joy::joy:
Jak wiesz? Jakis czas byl tu slownik wyrazow zakazanych. Nie ze w,gledu na jakas cenzure, ale zeby uniknąć rynsztoka w wypowiedziach. Wykasowane. Moze czasem ktos sobie do oczu skoczy, bo tu sa rozna poglady, ale to ma byc dyskusja. Niektorzy zamiast wiadra wody na łepetyne dostaja pobyt w sanatorium???
To zdziczenie okreslen?
Hipokryzji nie lubię.
Net i fora mają pewne reguly, wydaje mi sie, ze “naszych przedstawicieli” uzurpujacych sobie bycie lepszymi? Tym bardziej. A co do klamca? No to niestety…
Choc ja znam ładniejsze okreslenie. Oszust do tego ze specjalnoscia odwracania kota ogonem.
Z mojego doswiadczenia? Jakby powiedziec złodziej? No to trzeba to udowodnić, za reszta to proces o znieslawienie, a koty lagodza wyrok.
Widzę kolego jakies rozgoryczenie?
Nie jestes sam.
Akurat tym razem pytanie moje, a ja tematyczną purystka w pytaniach nie jestem :zany_face:
A i w zyciu zdarzylo sie w DDR na czolg pomnik czerwone gwiazdy przykleic. Ku pamięci. Podobno pozniej je zastapili plastikowymi. Bo nasze byly z papieru na klej mączny. :heart_eyes:
Na slowa i niektore symbole trzeba uwazac, albo nie dac sie złapać.

Zadałem proste pytanie o słowa Frasyniuka w odniesieniu do służby mundurowych .Ja nie muszę i nie jestem polityczny,raczej stoję sobie pośrodku i obserwuję.Nie lubię niesprawiedliwości i z chęcią pomogę gdy taką niesprawiedliwość czuję.Wstaję dziś rano słucham radia ,aukcja koni w Janowie była sukcesem ,konie znów są najpiękniejsze!Proszę bardzo, zmienił się prezes stadniny i już,więcej nie potrzeba.Co się takiego stało wróciła firma która przed 2015 zarządzała aukcją,pobierała ok 8 % i była powiązana z działaczami PO ?W 2015 były araby najlepsze,w 2016 już najgorsze.Wtedy też kilka padło,ktoś je truł?Podobno pasza była zła.Tyle lat ci ludzie tym się zajmują i w ciągu kilku miesięcy takie zmiany na gorsze.Pamiętam tamte zamieszanie i podaję jako przykład.Od kaczora do konia.,a co :>

Po kolei.
Konie to sztuka sama w sobie. Zwlaszcza rasowe. Zawsze byly w cenie swoje wymagania maja.
Ja sie na tym znam o tyle, ze podobnie jak w innych hodowlach zwierzat prowadzi sie rodowody. Sa trache na “wyczucie” nigdy nie wiadomo czy konik bedzie przesliczny czy champion? A moze 2 w 1?
Na ten temat to moze kolega @birbant ? Jakwzrok oderwie od nóg tenisistek, zajmie sie pecinami i najdzie go chęć napisać cos o huzarach?
W kazdym razie taki Janow jako ośrodek hodowlany? Powinien byc jak wspolczesne ZOO.
Ale nigdy nie stajnia.
Konie to tez kasa. Tu? Parę linii genetycznych poszlo za bezcen.
Tego typu ośrodki maja pod opieką konie nie tylko swoje. I o to trzeba dbać, cholerstwo ma delikatniutki żołądek.
To tyle co na temat kopytnych.
Hi hi. Od kaczora? On podobno wszystkozerny?

A co do niesprawiedliwosci? Koldgo. Świata nie zbawisz.
Granica Europa Afryka

To wersja light.

I tylko aktywistow tam jdkos nie ma?