Prezes wydrukował sobie zabawke?

Kup pan cegłę (no, cegiełkę chociaż :wink: )
ciekawe ile za to wołają?

2 polubienia

Ciekawe czy zysk z tego “kolekcjonerstwa” pokryje koszt wyprodukowania i dystrybucji? Nie sądzę.

3 polubienia

jaki kraj taki bitcoin :wink:

3 polubienia

Nie rozumiem po co się ograniczają niech od razu zrobią z tego oficjalny banknot

2 polubienia

poczekaja az bedzie to rownowartosc buleczki grahamki :wink:

2 polubienia

Tak jak zbieram różnego rodzaju banknoty i temu podobne drobiazgi, tak tego nawet nie chcę oglądać. O kupieniu czy trzymaniu w domu nie wspomnę … Do wytarcia ogona tez się toto nie nadaje …

4 polubienia

Tego to ja nie zamierzam doczekać i pryskam za granicę nie będę pokutował za głupotę Jarka jego kolegów i ich równie mądrych wyborców

4 polubienia

Banknot, pomijając już stronę ideologiczną jego powstania, jest koszmarny. To prawdziwe panopticum, mówiąc najłagodniej. Oczy bolą od tych szczegółów, które upchnęła tam projektantka. Najbardziej rażą w oczy niedoróbki i wykorzystywanie żywcem gotowych obrazków, popatrzcie – na zdjęciu Pałacu Prezydenckiego na pierwszym planie widać betonowy słupek! Przecież to kompromitacja!
Nikt nie dorówna mistrzowi projektów banknotów i znaczków pocztowych - Andrzejowi Heidrichowi.

7 polubień

bo to jest polobanknot - ma byc na bogato i kolorowo. Fachowo niekoniecznie…
poza tym nazywanie tego banknotem jest mocno na wyrost…

1 polubienie

Następny będzie z kotem

2 polubienia

raczej z kotami, zamiast zer.

1 polubienie

Dziadostwo takie, jak ten cały PiS. Z dziadem na awersie.

2 polubienia

Jak oficjalny, to zaraz straci na wartości :slight_smile:

2 polubienia

Chyba pozbędę się kompleksu, znalazł się ktoś, kogo nawet ja, mało uzdolniona plastycznie mogę skrytykować :slight_smile: O kompozycji ktoś zapomniał? Kolorystyka też pozostawia wiele do życzenia. Ciekawa jestem ceny. Nominalna będzie?

3 polubienia

Moga byc problemy ze zbytem, to nie swiadectwa udzialowe.

1 polubienie

Powstala nowa numizmatyczna jakosc - banknot kolekcjonerski

1 polubienie

A ja Wam coś powiem. Teraz jest to koszmar, jakby rodem z ZSRR, ale za lat 20, 30, może mieć sporą wartość kolekcjonerską. O ile jakość papieru wytrzyma ten czas.

2 polubienia

Banknoty kolekcjonerskie, to nie nowość. Był z Bitwą Warszawską, ze Słowackim. Ceny można zobaczyć tutaj: https://numizmatyczny.com/banknoty-kolekcjonerskie
P.s. Wartość artystyczny poprzednich też pozostawia wiele do życzenia. Szczególnie kolorystyka, ale może to zdjęcia zmieniają kolor?

1 polubienie

Z ta wartością kolekcjonerską? Zalezy ile tego wypuszczą? Ludzie zbieraja rozne rzeczy, wiec kazda potwora znajdzie swego amatora - nawet to coś w kolorach radosnego pawia po dobrej imprezie.:wink:

1 polubienie

Pierwszy w 2006? To raczej nowość.
Link do sklepu dla maiwnych? :wink:

1 polubienie