Czyżby stosowal się do zasad mistrza suspensu?
Sformułowanie “Nic tak nie ożywia akcji jak trup” przypisuje się Alfredowi Hitchcockowi.
A może po prostu ma wprawę w surfowaniu na trumnach? Bo męczennika PiS szukal od dłuższego czasu. Żywi Kamiński i Wójcik się nie sprawdzili, nastepny kandydat zwial do Urbana, Ziobro medialnie za slaby…
Znów taniec na grobach. Jak po katastrofie w Smoleńsku
Ulubiony taniec Kaczyńskiego - taniec na trumnach. Nie ma w polskiej polityce bardziej odrażającej postaci niż ten nędzny gad, omyłkowo tylko nazwany człowiekiem.
gadów nie obrażaj.
Kobiecina cale zycie w wiezy siedziala z 2% akcji to trudno, zeby jej nie pytali, jak tam bylo, a taka ladna emeryture pewnie miala.
ona tam siedziala jeszcze od lat 80, wczesniej urzedowala u Jaruzelskiego.
taka szara eminencja?
tylko emerytury szkoda, jak nikomu nie zostawila 45lat to by bylo od 21r.z. a nie czlowiek sie tula po roznych pracach jak pies…
synus ustawiony w Brukseli jako urzedas unijny siedzi
I wniosek z tego taki, ze lepiej byc pania Basia, niz zdobywac wyksztalcenie w pocie czola
A ja się zastanawiałem kto “Polegnie” przed wyborami. Bo że tak będzie było dla mnie pewne.
Szukali meczennika…
Ziobro się nie nadal, przezyl skubany…
A weź tak sobie zestaw afery z tańcami na grobach z wyborami… Trzeci raz to nie przypadek
10 kwietnia 2010 katastrofa smoleńska- wybory październik 2010
9 październik 2019 Śmierć Szyszko- 13 październik 2019 wybory
I obecnie niemal miesiąc przed wyborami.
No chyba pani Basi nie otruli?
Szyszko, to nawet zapominałam, ponoc zator pluc, choć sadzac po buzi? Zdrowego trybu zycia nie prowadzil.
Ale czy nie jest dziwne że Pisowi się zawsze trafia ofiara przed wyborami?
Smolensk to odrębna sprawa.
Ale przypadki jednostkowe?
To sa juz ludzie w wieku mocno emerytalnym, zawsze kogoś znajdziesz.
A pani Basia podobno zaczęła sypać… Szyszko psuł szyki swoją stodołą i wycinką drzew a Lech no zaczął się troszkę stawiać pisowi.
Co do Smolenska to wolalabym sie nie wypowiadac, bo sama organizacja wycieczki zapraszala do wykorzystania okazjii.
A seryjny samobójca tez grasował…
Więc właśnie. Mnie od początku zastanawia dlaczego Macierewicz pojechał pociągiem zamiast lecieć samolotem.
I Jarek zostal z mamusią?