Prezes znowu w swoim żywiole?

Czyżby stosowal się do zasad mistrza suspensu?
Sformułowanie “Nic tak nie ożywia akcji jak trup” przypisuje się Alfredowi Hitchcockowi.
A może po prostu ma wprawę w surfowaniu na trumnach? Bo męczennika PiS szukal od dłuższego czasu. Żywi Kamiński i Wójcik się nie sprawdzili, nastepny kandydat zwial do Urbana, Ziobro medialnie za slaby…

1 polubienie

Znów taniec na grobach. Jak po katastrofie w Smoleńsku

3 polubienia

Ulubiony taniec Kaczyńskiego - taniec na trumnach. Nie ma w polskiej polityce bardziej odrażającej postaci niż ten nędzny gad, omyłkowo tylko nazwany człowiekiem.

5 polubień

gadów nie obrażaj.

3 polubienia

Kobiecina cale zycie w wiezy siedziala z 2% akcji to trudno, zeby jej nie pytali, jak tam bylo, a taka ladna emeryture pewnie miala.

3 polubienia

ona tam siedziala jeszcze od lat 80, wczesniej urzedowala u Jaruzelskiego.
taka szara eminencja?

2 polubienia

tylko emerytury szkoda, jak nikomu nie zostawila :frowning: 45lat to by bylo od 21r.z. a nie czlowiek sie tula po roznych pracach jak pies…

synus ustawiony w Brukseli jako urzedas unijny siedzi

1 polubienie

I wniosek z tego taki, ze lepiej byc pania Basia, niz zdobywac wyksztalcenie w pocie czola

2 polubienia

A ja się zastanawiałem kto “Polegnie” przed wyborami. Bo że tak będzie było dla mnie pewne.

1 polubienie

Szukali meczennika…
Ziobro się nie nadal, przezyl skubany…

1 polubienie

A weź tak sobie zestaw afery z tańcami na grobach z wyborami… Trzeci raz to nie przypadek
10 kwietnia 2010 katastrofa smoleńska- wybory październik 2010
9 październik 2019 Śmierć Szyszko- 13 październik 2019 wybory
I obecnie niemal miesiąc przed wyborami.

1 polubienie

No chyba pani Basi nie otruli?
Szyszko, to nawet zapominałam, ponoc zator pluc, choć sadzac po buzi? Zdrowego trybu zycia nie prowadzil.

2 polubienia

Ale czy nie jest dziwne że Pisowi się zawsze trafia ofiara przed wyborami?

Smolensk to odrębna sprawa.
Ale przypadki jednostkowe?
To sa juz ludzie w wieku mocno emerytalnym, zawsze kogoś znajdziesz.

2 polubienia

A pani Basia podobno zaczęła sypać… Szyszko psuł szyki swoją stodołą i wycinką drzew a Lech no zaczął się troszkę stawiać pisowi.

1 polubienie

Co do Smolenska to wolalabym sie nie wypowiadac, bo sama organizacja wycieczki zapraszala do wykorzystania okazjii.
A seryjny samobójca tez grasował…

1 polubienie

Więc właśnie. Mnie od początku zastanawia dlaczego Macierewicz pojechał pociągiem zamiast lecieć samolotem.

2 polubienia

I Jarek zostal z mamusią?