Witam was wszystkich na forum. Mam problem z dziewczyną. Spotykamy się od dwóch miesięcy od miesiąca jesteśmy parą. Na początku było super jednak nasza relacja uległa zmianie. Być może to błędy z mojej strony. Na spotkanie nigdy nie przychodzę z pustą ręką. Zawsze jakiś kwiatek lub czekoladki. Zakochałem się w niej i zależy mi jak diabli. Dla mnie jest piękna i wyjątkowa. Ostatnio mamy coraz mniej tematów do rozmowy stąd często powtarzam się. Staram się jednak muszę się ogarnąć. Wydawało mi się, że super się dogadujemy tak jak na początku a rozumieliśmy i dogadywaliśmy się świetnie. Ona mi pisze że dogadywanie się jest dostateczne i dużo jest do poprawy. Kocham ją jak wariat i proszę Was o poradę i pomoc. Pomóżcie mi jak naprawić relację bardzo Was proszę o pomoc
Dobrym teorematem do rozmowy jest zapytanie jej : “Co myślisz o…?” i tu dać jakiś ciekawy problem, który możesz np. znaleźć w internecie (dla przykładu: medycyna tybetańska, kryzys klimatyczny, prawa kobiet, joga, itp.)
Dzieci, ile Wy macie lat? Bo może czas zapytać, gdzie sobie dorobimy po szkole, jeśli macie skończone 16? Da się, przetestowałam na sobie i nie była to prostytucja.
Może przyda wam się przerwa?