Problem z komputerem czy jest tu jakis informatyk?

Mam problem z komputerem normalnie sie uruchamia jednak nie laduje sie pulpit wyswietla sie tylko w nieskończoność Czekaj… albo Zapraszamy ktos wie co mozna z rym zarobić i jak to naprawić? I tak jest na kazdym trybie normalnym,awaryjnym,awaryjnym z obsliga sieci

A ty myślisz że do lekarza trafiłeś i dostaniesz poradę zdalną? :rofl:

Myślałem ze ktoś mnie naprowadzi

win7 czy 10?

Windows7 home premium

Może umierać dysk. Jak uda ci się wystartować zrób defragmentację dysku.
Możesz go uruchomić w trybie tekstowym ?

1 polubienie

A własnie dysk rozumiem że mechaniczny?

Mechaniczny i nie da sie wejsc w tekstowo

To zostaje ci uruchomić z płyty windows i uruchomić naprawę systemu. Ewentualnie jak masz gdzie wypalić płytę możesz coś takiego sprawdzić https://chomikuj.pl/wizja11/P*c5*82yta+ratunkowa+2020/PlytaRatunkowa,7129981253.iso(archive)

1 polubienie

Wywalaj. Miałem to samą z 7. Tego już od dawna nie aktualizuje się.

1 polubienie

Serwis.

1 polubienie

A ja korzystam z Win7 w domu i w pracy - nie narzekam, śmiga jak odrzutowiec.

1 polubienie

W Holandii by nie pośmigał. Niedawno padł całkowicie mojemu znajomemu. Podobnie, jak autorowi pytania. Pojechał do serwisu, a tam mu; - panie, program Winda 7 u pana już od dawna nie aktualizowany skończył się. I wymieniono mu na W 10. Jest bardzo zadowolony.

Najpierw polecałbym sprawdzić, przyczynę takiego stanu rzeczy począwszy od kontroli dysku. Pod tym adresem masz system uruchamiany z płyty DVD z wieloma narzędziami diagnostycznymi i naprawczymi. Jeżeli dysk będzie w porządku, można jeszcze spróbować naprawić boots ector dysku. Czasami pomaga. Jeżeli nadal potrzebujesz dokładniejszych informacji czy pomocy, pisz. :wink: