Mam problem z telefonem. Od 2 dni nie działają mi niektóre aplikacje np. olx i Evernote. Po kliknięciu w aplikacjię szybko otwiera się komunikat: aplikacja nie działa czy chcesz wyłączyć. Przedsięwzięte kroki: ponowne uruchomienie X3, ponowne wgrywanie kłopotliwych aplikacji, przeskanowanie avastem, usunięcie niepotrzebnych plików. Problem dalej się pojawia.
Ustawienia fabryczne. Jak nie pomoże to kupno nowego
Moze niekompatybilnosc oprogramowania, po niektorych aktualizacjach nie tylko smartfony glupieja, lapek tez.
Czasem mam wrazenie, ze ludzie (progranistow mam na mysli) siedzac w domu wyraznie sie nudza, co odbija sie na uzytkownikach.
Stara zasada, ze oprogramowanie poprzednich generacji powinno dzialac na najnowszej umarla juz dawno smiercia naturalna.
A wycofanie Flash Player zalatwilo odmownie spora czesc oprogramowania i stron internetowych.
Cena postepu?
Dokładnie. Aktualizacja nie zawsze wychodzi na plus
Płacę za antywirusa. Po każdej aktualizacji komputer mi śmiga znakomicie. Jak tylko coś mi zacznie zwalniać, na drugi lub trzeci dzień skanowanie i aktualizacja. Dodatkowo, oprócz okresowych.
Tu nie o wirusy chodzi, to osobna dzialka.
Chodzi o to ze niektore programy czy strony przestaja dzialac, bo nie moga zlapac kontaktu z systemem. Czegos brakuje albo jest za duzo.
I te potkniecia czesto zdarzaja sie w wersjach narodowych. Dużo zalezy tez jakiego systemu operacyjnego uzywasz i sprzetu.
I właśnie mój anioł stróż dba o to też. 25 euro rocznie. Czyli za darmo.
A pliki aplikacji usunięte?