Proszę moderację w imieniu nas wszystkich

Tylko on nigdy nie uzna działań Putina za zbrodnicze…

3 polubienia

Popieram!

1 polubienie

Wiem. Toteż wnioskuję o dożywocie

4 polubienia

To nie wróci!

1 polubienie

Już nawet pomijając Ukrainę to nikt zdrowy na umyśle nie popiera użycia broni atomowej tym samym wojny atomowej i końca świata tym samym już się kwalifikuje do wariatkowa i bana na długi czas

6 polubień

To poproszę o dożywocie. Łącznie z blokowaniem IP i klasy IP.

3 polubienia

To ja poproszę o to samo.

3 polubienia

I ja.

4 polubienia

Oczywiscie ze sie przylaczam. W sytuacji, gdy gina niewinni ludzie, gdzie trwa wojna kazdego dnia widzimy, ze troll pisze peany na czesc zbrodniarza wojennego i psychopaty.
Nie rozumiem, czemu na to nie reaguja osoby odpowiedzialne za porzadek na tej stronie.

Czy to jest az takie trudne?

Ile razy mamy tu pisac?

Kuzwa tak trudno zrozumiec, ze troll pochwala kogos, przez kogo jest obecnie tyle zla?

Mysle, ze jutro zajmiemy sie tym jeszcze w innym miejscu. Wiele osob zgodzilo sie, by zbanowac trolla. Prosze ludzi zdrowych na umysle, by w tym pomogli.

Oczywiscie, zbieram skany trolla i jesli tu nic nie wskoramy, przesle je dalej.

Ale czy nie potrafimy sami zrobic u siebie porzadku z trollem?

9 polubień

Tak jest. Dożywocie bez prawa warunkowego powrotu.

5 polubień

Masz moje poparcie i myślę, że nie nie tylko moje.

4 polubienia

Rozumiem, ze przesadzil z tym Putinem, jednak lubie go jako część tego forum. Więc nie bede tu pisac, ze chce dla niego bana na zawsze.

To proponuję ci bana na 3 dni. Lubię cię ale nie popieraj tego Kutasa

Ale to nie o to chodzi ze go popieram. Lubie go jako jakas czesc tego miejsca… zawsze tocjakies urozmaicenie

Foka,ja też tak mówiłam przez lata. Lata! A dokładniej to około 9 lat. Tym razem mówię stanowcze DOŚĆ.
Lata "słuchania"tych samych bzdur,przecież ten koleś nic nowego nie napisał w ostatnim dziesięcioleciu…aż do teraz. I jak dla mnie - za całokształt- dożywotni “out”.

6 polubień

Ale co on tak na prawdę wnosi do forum gadanie w kółko o zagładzi ludzi budowie HMP i co on tam jeszcze gada przecież to są bzdury w dodatku w kółko powtarzane

5 polubień

Ja poproszę dla ciebie 72h bana.

Foczek - nie widzisz, że Putin jest jeszcze gorszy od Hitlera? Lubisz człowieka, który Putina popiera. Przemyśl to może jeszcze raz…

4 polubienia

Wnosi jeden wielki smrod …

3 polubienia

Nie, ja nie chce :rofl: