Proszę moderację w imieniu nas wszystkich

Ustawie sobie budzenie :slightly_smiling_face:
Moze choć tyle da się zrobić,jeśli to realne.
Pozbywanie się niejakiego tensora uczyniło mnie kiedyś dozgonnie sceptycznym…

4 polubienia

Wiesz że ja nie mogę dać ci bana. Ale proszę pomyśl zanim go poprzesz.

Nie popieram go w tej sytuacji.

3 polubienia

No właśnie.Gdyby nas tu szanowano, za samo powtarzanie, jak na wielu innych forach,nalezy się kara.Jaka to już co innego.Ale jest to zawsze wbrew regulaminom.
No ale jeśli są tacy którzy uważają ze osoby, nazwijmy je eufemistycznie,“kontrowersyjne”,nakręcają forum to dla mnie nie jest to już głupota a przede wszystkim"współudział w zbrodni".

5 polubień

Cześć Jurku tak na innych forach to sproffing

1 polubienie

A wiecie co jest najlepsze że ja po 10 latach za cholerę nie pamiętam tego skrótu DSH coś tam :joy:

3 polubienia

95 % tut. forumowiczów, to zwyczajne ciemniactwo. Nie będę płakał za takimi. Sam bym zlikwidował stąd swoje konto, ale jest tu trochę moich niezłych fotek i mądrzejszych tekstów od całej ludzkiej nauki.

O zlikwidowaniu konta też już z 10 lat mówisz tylko wtedy to już w ogóle byś nie miał komu te swoje pierdoły opowiadać.
Idź zobacz czy cię nie ma na działce…

2 polubienia

dobrze hujowo spreparowane

Mam podobne zdanie. Poblazanie blaznowi tylko po to, by ladowal strony i generowal ruch wydaje mi sie tak glupie, ze az nie do uwierzenia i mam nadzieje, ze jednak tak nie jest.

Chociaz z drugiej strony juz sam nie wiem.

Stanowimy w 99% fajna spolecznosc i nie dajmy sie jednemu, ktoremu odbija, jest niepowazny i wprowadza tu po prostu syf.

Ludzie, zjednoczmy sie, wierze, ze rozsadek zwyciezy. Od ponad 10 lat probujemy zrobic z tym osobnikiem porzadek.

Moze jednak teraz.

5 polubień

On ruchu nie generuje.

1 polubienie

Ja tez to wiem, ze nie ale niektorym sie tak wydaje …

1 polubienie

Gdybyś choć odrobinę honoru miał… odrobinę…to już by cię tu nie było.
иди на чуй

1 polubienie

Otóż to…to my generujemy ruch w jego tematach chyba tylko z nerwów…

1 polubienie

Większość z tego co mówi to jest w tych tematach dla śmiechu

1 polubienie

Jestem tu dla tych 5 % moich zwolenników, a nie dla takich ciemniaczek, jak ty. Poza tym te moje teksty czytają decydenci i w ten sposób wpływam na polskie i światowe decyzje.

:joy::joy: Ooo człowieku, żebyś ty miał tyle inteligencji ile mi zbywa to już byłbyś bardzo mądry. :person_shrugging:

1 polubienie

Pokaż te swoje 5 procent ludzi gdzie oni są? W tym temacie jakoś nikt cię nie broni i nie popiera w innych twoich tematach też

3 polubienia

A chciał byś bym cię spotkał twarzą w twarz? obraziłeś kobietę

Foczka :joy: