Chemii nie było ,ale strasznie się lubiliśmy więc pewnie to to
Ale zaspamowalysmy
Ok, to już nie spamujemy. Idziemy spać. Będę przed snem próbowała rozgryźć na czym polega to straszne lubienie
Ludzie, opamiętajcie się. Gościa na wózku też należałoby wywalić, bo np. nie może wejść po schodach?
A myślałem, że umiesz myśleć i nie dać się nabierać mainstreamowej propagandzie i napuszczaniu, że to źli i okrutni Rosjanie napadli na niewinnych i dobrych Ukraińców. Widać, że to dla Ciebie za trudne, by zrozumieć, że Rosjanie zaatakowali Ukraińców wyprzedzającym atakiem, aby ci nie zdążyli wymordować rosyjsko-języcznych obywateli Ukrainy, do czego najwyraźniej zmierzali, a o czym wiedział wywiad rosyjski.
Widać, że dla Ciebie i ciemnego luda za trudne, by połapać się, jak się napuszcza na Rosjan opinię publiczną, gdy wystarczy oddać strzały z okna z bloku i uciec stamtąd, a następnie sfilmować skutki, gdy Rosjanie, albo i sami Ukraińcy. wystrzelili w tamto okno i mieszkanie swoją rakietę, aby wywołać odpowiedni efekt propagandowy przeciw Rosji. Kto nie wie, do czego zdolni są Ukraińcy, niech poczyta o ich zbrodniach na Polakach i żydach podczas 2-ej wojny światowej.
Mam tu do czynienia z takim samym ogłupianiem ciemnego luda, jak z tą rzekomą pandemią COVID-19 i szczepieniami oraz bezmyślnymi maseczkami przeciw niej, jak z religią Kościoła, z nauką, z cywilizacją, z mordowaniem myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych stworzeń DSHN. Co mnie miałoby dać przebywanie wśród ciemnego luda?
Jesteś jednak parszywa kanalia i mam nadzieje ze spotka cię za to kara, draniu.Podobnej podłości nie wstydzi się tylko chory umysłowo lub skończona kanalia.
Należysz po prostu do mega ogłupianego, ciemnego luda.
Nie mam pytań…Po prostu owacje na stojąco…
Dołączam. Moja cierpliwość się skończyła, i tak zbyt długo ją miałam.
Gdzie?Komu? Za co?
Widzisz gdzieś na forum pana zielonego?
Bo ja nie widzę.
Założyłam nawet okulary i
…nadal nie widzę
A myślałem, że umiesz myśleć i nie dać się nabierać mainstreamowej propagandzie i napuszczaniu, że to źli i okrutni Rosjanie napadli na niewinnych i dobrych Ukraińców. Widać, że to dla Ciebie za trudne, by zrozumieć, że Rosjanie zaatakowali Ukraińców wyprzedzającym atakiem, aby ci nie zdążyli wymordować rosyjsko-języcznych obywateli Ukrainy, do czego najwyraźniej zmierzali, a o czym wiedział wywiad rosyjski.
Widać, że dla Ciebie i ciemnego luda za trudne, by połapać się, jak się napuszcza na Rosjan opinię publiczną, gdy wystarczy oddać strzały z okna z bloku i uciec stamtąd, a następnie sfilmować skutki, gdy Rosjanie, albo i sami Ukraińcy. wystrzelili w tamto okno i mieszkanie swoją rakietę, aby wywołać odpowiedni efekt propagandowy przeciw Rosji. Kto nie wie, do czego zdolni są Ukraińcy, niech poczyta o ich zbrodniach na Polakach i żydach podczas 2-ej wojny światowej.
Mam tu do czynienia z takim samym ogłupianiem ciemnego luda, jak z tą rzekomą pandemią COVID-19 i szczepieniami oraz bezmyślnymi maseczkami przeciw niej, jak z religią Kościoła, z nauką, z cywilizacją, z mordowaniem myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych stworzeń DSHN. Co mnie miałoby dać przebywanie wśród ciemnego luda?
Widzę
Ludzie myślący wiedzą, że na wojnie pierwsza ginie PRAWDA
Ja nie widzę. Mam tę małpę złośliwą zignorowaną.
Ale i tak wstyd nawet pisać na forum na którym pisze niedorozwinięta małpa popierająca putina.
Nie, to jest pewnie wg niektórych od brania…nie wiasta =nie, weśta (se) chłopy mnie. Takie mizoginistyczne i seksistowskie “nie, weźcie”
Ja chyba też się wtrzymam, bo wybiórczość zawsze jest dla mnie dziwna.
Ja już od jakiegoś czasu uważam, że ludzie na wysokich stanowiskach państwowych i korporacyjnych to psychopaci lub ludzie rywalizujący z psychopatami.
Wychodzi więc na to, że każdy z nas nieświadomie wspiera psychopatów. Nasi politycy przecież skazali na śmierć tysiące własnych obywateli tylko po to, żeby nie narazić się antyszczepionkowcom, a właściciel wielkiej korporacji wie, że działalność jego firmy niszczy zdrowie lub życie pracownikom i/lub klientom.
Bez wielu rzeczy można się obyć. Ale? Człowiek nie jest stworzony na ascete
Bez ilu rzeczy?
Jeśli będzie robił aferę z tego że nie może ja bym wywalił.