Proszę moderację w imieniu nas wszystkich

Chemii nie było ,ale strasznie się lubiliśmy więc pewnie to to :slight_smile:

1 polubienie

Ale zaspamowalysmy :grimacing::grimacing::grimacing:

1 polubienie

Ok, to już nie spamujemy. Idziemy spać. Będę przed snem próbowała rozgryźć na czym polega to straszne lubienie :smiley:

1 polubienie

Ludzie, opamiętajcie się. Gościa na wózku też należałoby wywalić, bo np. nie może wejść po schodach?

1 polubienie

A myślałem, że umiesz myśleć i nie dać się nabierać mainstreamowej propagandzie i napuszczaniu, że to źli i okrutni Rosjanie napadli na niewinnych i dobrych Ukraińców. Widać, że to dla Ciebie za trudne, by zrozumieć, że Rosjanie zaatakowali Ukraińców wyprzedzającym atakiem, aby ci nie zdążyli wymordować rosyjsko-języcznych obywateli Ukrainy, do czego najwyraźniej zmierzali, a o czym wiedział wywiad rosyjski.

Widać, że dla Ciebie i ciemnego luda za trudne, by połapać się, jak się napuszcza na Rosjan opinię publiczną, gdy wystarczy oddać strzały z okna z bloku i uciec stamtąd, a następnie sfilmować skutki, gdy Rosjanie, albo i sami Ukraińcy. wystrzelili w tamto okno i mieszkanie swoją rakietę, aby wywołać odpowiedni efekt propagandowy przeciw Rosji. Kto nie wie, do czego zdolni są Ukraińcy, niech poczyta o ich zbrodniach na Polakach i żydach podczas 2-ej wojny światowej.

Mam tu do czynienia z takim samym ogłupianiem ciemnego luda, jak z tą rzekomą pandemią COVID-19 i szczepieniami oraz bezmyślnymi maseczkami przeciw niej, jak z religią Kościoła, z nauką, z cywilizacją, z mordowaniem myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych stworzeń DSHN. Co mnie miałoby dać przebywanie wśród ciemnego luda?

Jesteś jednak parszywa kanalia i mam nadzieje ze spotka cię za to kara, draniu.Podobnej podłości nie wstydzi się tylko chory umysłowo lub skończona kanalia.

3 polubienia

Należysz po prostu do mega ogłupianego, ciemnego luda.

Nie mam pytań…Po prostu owacje na stojąco…

2 polubienia

Dołączam. Moja cierpliwość się skończyła, i tak zbyt długo ją miałam.

3 polubienia

Gdzie?Komu? Za co? :thinking:

Powyżej…

Widzisz gdzieś na forum pana zielonego?
Bo ja nie widzę.
Założyłam nawet okulary i
…nadal nie widzę
:joy:

A myślałem, że umiesz myśleć i nie dać się nabierać mainstreamowej propagandzie i napuszczaniu, że to źli i okrutni Rosjanie napadli na niewinnych i dobrych Ukraińców. Widać, że to dla Ciebie za trudne, by zrozumieć, że Rosjanie zaatakowali Ukraińców wyprzedzającym atakiem, aby ci nie zdążyli wymordować rosyjsko-języcznych obywateli Ukrainy, do czego najwyraźniej zmierzali, a o czym wiedział wywiad rosyjski.

Widać, że dla Ciebie i ciemnego luda za trudne, by połapać się, jak się napuszcza na Rosjan opinię publiczną, gdy wystarczy oddać strzały z okna z bloku i uciec stamtąd, a następnie sfilmować skutki, gdy Rosjanie, albo i sami Ukraińcy. wystrzelili w tamto okno i mieszkanie swoją rakietę, aby wywołać odpowiedni efekt propagandowy przeciw Rosji. Kto nie wie, do czego zdolni są Ukraińcy, niech poczyta o ich zbrodniach na Polakach i żydach podczas 2-ej wojny światowej.

Mam tu do czynienia z takim samym ogłupianiem ciemnego luda, jak z tą rzekomą pandemią COVID-19 i szczepieniami oraz bezmyślnymi maseczkami przeciw niej, jak z religią Kościoła, z nauką, z cywilizacją, z mordowaniem myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych stworzeń DSHN. Co mnie miałoby dać przebywanie wśród ciemnego luda?

co

Widzę

1 polubienie

Ludzie myślący wiedzą, że na wojnie pierwsza ginie PRAWDA

Ja nie widzę. Mam tę małpę złośliwą zignorowaną.
Ale i tak wstyd nawet pisać na forum na którym pisze niedorozwinięta małpa popierająca putina.

2 polubienia

Nie, to jest pewnie wg niektórych od brania…nie wiasta =nie, weśta (se) chłopy mnie. Takie mizoginistyczne i seksistowskie “nie, weźcie”

Ja chyba też się wtrzymam, bo wybiórczość zawsze jest dla mnie dziwna.

Ja już od jakiegoś czasu uważam, że ludzie na wysokich stanowiskach państwowych i korporacyjnych to psychopaci lub ludzie rywalizujący z psychopatami.

Wychodzi więc na to, że każdy z nas nieświadomie wspiera psychopatów. Nasi politycy przecież skazali na śmierć tysiące własnych obywateli tylko po to, żeby nie narazić się antyszczepionkowcom, a właściciel wielkiej korporacji wie, że działalność jego firmy niszczy zdrowie lub życie pracownikom i/lub klientom.

1 polubienie

Bez wielu rzeczy można się obyć. Ale? Człowiek nie jest stworzony na ascete
Bez ilu rzeczy?

1 polubienie

Jeśli będzie robił aferę z tego że nie może ja bym wywalił.