Foczkce daj spokuj
Piochus myślisz że mnie można obrazić? Nie ma opcji. Zbyt dobrze się znam,cenie i szanuję. Nie rusza mnie nic co nie jest prawdą.
Nigdy.
Na razie daje Mu spokój. Bardziej się nabijam że te 5% to zbigowi o foczkę chodzi ![]()
P.S spokój bo spokoje ![]()
No i? mam mu pozwolić na obrażanie?
Mnie to nie obraża:)
Jak ja to zawsze mówię koło xuja mi to lata ![]()
Może być na stałe, bo co wy mnie dajecie, jak należycie do jedynego bezmyślnego gatunku i utożsamiacie się z nim?
Jebać cię debilu
Ty też o ile wiem do tego gatunku należnych bo chyba jesteś przedstawicielem Homo Sapiens człowieka myślącego zdaje się?
Tylko homo sapiens…bez przywileju myślenia.
DSHN znaczy Doskonały System Harmonii Natury
Myślisz że zapamiętam? ![]()
Nie możesz nie zapamiętać takiego ważnego skrótu ![]()
Jak widać mogę. I jestem bardzo skuteczna i systematyczna w tym zapominaniu ![]()
To już chyba specjalnie sobie taki nawyk wyrobiłaś, by w ten sposób kolega wymyślający te dziwaczne (?) nazwy mógł się poczuć wyróżniony ![]()
Nie. To jest po prostu tak głupie że mój mózg od 10 lat tego nie chce przyjąć ![]()
To Ty już tak 10 lat skutecznie i systematycznie nie zapamiętujesz tego, co kolega wymyśla w wielkim trudzie i męce? A gdzie Twoje sumienie i cnoty niewieście? Gdzie współczucie dla bliźniego? ![]()
Cnoty niewieście? O tutaj.

Hehehe…
Czy Tobie słowo “niewiasta” nie kojarzy się z kimś “kto nie wie”? Bo mi tak się kojarzy i taka nazwa wkurza mnie.
Mnie się kojarzy z taką Danuśką krzycząca " Mój ci on! Mój" która potem idzie do chałupy i niepytana się nie odzywa. ![]()
Ale z kolei mój kumpel zawsze do mnie mówił " niewiasto’ i w Jego ustach to był komplement. może o ton głosu chodziło,a może o całokształt…nie mam pojęcia ![]()
A może o chemię lub o brzmienie głosu ![]()