Foczkce daj spokuj
Piochus myślisz że mnie można obrazić? Nie ma opcji. Zbyt dobrze się znam,cenie i szanuję. Nie rusza mnie nic co nie jest prawdą. Nigdy.
Na razie daje Mu spokój. Bardziej się nabijam że te 5% to zbigowi o foczkę chodzi
P.S spokój bo spokoje
No i? mam mu pozwolić na obrażanie?
Mnie to nie obraża:)
Jak ja to zawsze mówię koło xuja mi to lata
Może być na stałe, bo co wy mnie dajecie, jak należycie do jedynego bezmyślnego gatunku i utożsamiacie się z nim?
Jebać cię debilu
Ty też o ile wiem do tego gatunku należnych bo chyba jesteś przedstawicielem Homo Sapiens człowieka myślącego zdaje się?
Tylko homo sapiens…bez przywileju myślenia.
DSHN znaczy Doskonały System Harmonii Natury
Myślisz że zapamiętam?
Nie możesz nie zapamiętać takiego ważnego skrótu
Jak widać mogę. I jestem bardzo skuteczna i systematyczna w tym zapominaniu
To już chyba specjalnie sobie taki nawyk wyrobiłaś, by w ten sposób kolega wymyślający te dziwaczne (?) nazwy mógł się poczuć wyróżniony
Nie. To jest po prostu tak głupie że mój mózg od 10 lat tego nie chce przyjąć
To Ty już tak 10 lat skutecznie i systematycznie nie zapamiętujesz tego, co kolega wymyśla w wielkim trudzie i męce? A gdzie Twoje sumienie i cnoty niewieście? Gdzie współczucie dla bliźniego?
Cnoty niewieście? O tutaj.
Hehehe…
Czy Tobie słowo “niewiasta” nie kojarzy się z kimś “kto nie wie”? Bo mi tak się kojarzy i taka nazwa wkurza mnie.
Mnie się kojarzy z taką Danuśką krzycząca " Mój ci on! Mój" która potem idzie do chałupy i niepytana się nie odzywa.
Ale z kolei mój kumpel zawsze do mnie mówił " niewiasto’ i w Jego ustach to był komplement. może o ton głosu chodziło,a może o całokształt…nie mam pojęcia
A może o chemię lub o brzmienie głosu