Proszę moderację w imieniu nas wszystkich

Foczkce daj spokuj

Piochus myślisz że mnie można obrazić? Nie ma opcji. Zbyt dobrze się znam,cenie i szanuję. Nie rusza mnie nic co nie jest prawdą. :slight_smile: Nigdy.

1 polubienie

Na razie daje Mu spokój. Bardziej się nabijam że te 5% to zbigowi o foczkę chodzi :grin:
P.S spokój bo spokoje :wink:

1 polubienie

No i? mam mu pozwolić na obrażanie?

Mnie to nie obraża:)
Jak ja to zawsze mówię koło xuja mi to lata :person_shrugging:

1 polubienie

Może być na stałe, bo co wy mnie dajecie, jak należycie do jedynego bezmyślnego gatunku i utożsamiacie się z nim?

Jebać cię debilu

Ty też o ile wiem do tego gatunku należnych bo chyba jesteś przedstawicielem Homo Sapiens człowieka myślącego zdaje się?

Tylko homo sapiens…bez przywileju myślenia.

DSHN znaczy Doskonały System Harmonii Natury

2 polubienia

Myślisz że zapamiętam? :joy:

1 polubienie

Nie możesz nie zapamiętać takiego ważnego skrótu :joy:

Jak widać mogę. I jestem bardzo skuteczna i systematyczna w tym zapominaniu :joy:

1 polubienie

To już chyba specjalnie sobie taki nawyk wyrobiłaś, by w ten sposób kolega wymyślający te dziwaczne (?) nazwy mógł się poczuć wyróżniony :wink:

Nie. To jest po prostu tak głupie że mój mózg od 10 lat tego nie chce przyjąć :grin:

2 polubienia

To Ty już tak 10 lat skutecznie i systematycznie nie zapamiętujesz tego, co kolega wymyśla w wielkim trudzie i męce? A gdzie Twoje sumienie i cnoty niewieście? Gdzie współczucie dla bliźniego? :shushing_face:

Cnoty niewieście? O tutaj.
images (1)

2 polubienia

Hehehe…
Czy Tobie słowo “niewiasta” nie kojarzy się z kimś “kto nie wie”? Bo mi tak się kojarzy i taka nazwa wkurza mnie.

Mnie się kojarzy z taką Danuśką krzycząca " Mój ci on! Mój" która potem idzie do chałupy i niepytana się nie odzywa. :joy:

Ale z kolei mój kumpel zawsze do mnie mówił " niewiasto’ i w Jego ustach to był komplement. może o ton głosu chodziło,a może o całokształt…nie mam pojęcia :grin:

1 polubienie

A może o chemię lub o brzmienie głosu :upside_down_face: