Przebój

Sama jestem ciekawa dalszych posunięć.
Skoro kolonie i obozy odpadają, to i zjazdy rodzinne też? To jednak przemieszczanie się po całym kraju, wielu z nas ma rodzinę na wsi (idealne miejsce na odpoczynek).
Z tego co wczoraj wyczytałam, dzieci od 13 roku życia mogą już wyjść na spacer bez opiekuna.
Powiedz mi, co z pozostałymi? Co w upalne dni letnie i basenami?

1 polubienie

To sa takie ruchy,jakby pozorowane ale pokazujące bezradność.Kto niby bedzie sprawdzal legitymacje nastolatkom???
Szukamy wyjscia tak aby bylo jak najmniej niedogodnosci.I ja to rozumiem,podobnie jak i to ze nie myli sie tylko ten co nic nie robi.Ale akurat takie ruchy niczego nie dają.Kosmetyka.Tym bardziej ze dzieciaki i tak nie maja gdzie pojść.No chyba ze do Zabki po piwo…

2 polubienia

W Polsce można już iść na spacer do lasu i parku.
W moim mieście jest kilka fajnych skwerków, jest możliwość zachowania bezpiecznej odległości.
Szkoda mi młodych, pamiętam jak mnie wtedy nosiło, latem nie da się usiedzieć w 4 ścianach.

1 polubienie

Mialem taki jeden sezon…Wakacje 75.Wszyscy sie rozjechali,nie bylo nikogo do tenisa,w kinach jakieś radzieckie komedie…Skonczyla sie podstawowka i…byla niepewność jak to bedzie w liceum?
Wsiadalem na rower i jazda,30 km. do Zaniemyśla nad jezioro.Ale po chyba 3 razach tez sie znudziło…
Dzieciaki teraz maja smartfony bez ktorych nie potrafią oddychać.Na jakis czas to wystarczy…

3 polubienia

Nie wszystkim telefon wystarczy.
Blisko mnie jest szkoła z otwartym boiskiem, zawsze tam było dużo dzieciaków.

1 polubienie

/Philip David Charles Collins (ur. 30 stycznia 1951 w Londynie)/
:wink:
A piosenka o deszczu tegoż nie wywoła…
Dzisiaj popatrzeć warto w gwiazdy…

1 polubienie

A właśnie teraz na Youtube leci ich koncert z 1982 roku (oficjalny kanał)
KLIK!

1 polubienie

Ale to godzinę i 23 minuty trwa=muszę dodać…

To ja też wrzucę coś, czego kiedyś namiętnie słuchałam.
Bardzo lubię ten numer : :slight_smile:

Supper’s Ready - o pierwszy utwór mi chodziło :slight_smile:

2 polubienia

Jeden z najwspanialszych utworow Genesis,z jednej z najlepszych plyt…Nic sie nie zmienilo.

2 polubienia

@Aszka_J witaj w klubie! :heart_eyes:

1 polubienie

@Mamita, to i tak jest pocięte, cały koncert trwa 2,5 godziny!