i zostawią wszystko, więc nie powinni tak bardzo się przejmować tym krótkim życiem, lecz powinni się starać, aby być ocenieni na tamtym świecie jak najlepiej, Czyż nie?
- Nie
- Tak
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
i zostawią wszystko, więc nie powinni tak bardzo się przejmować tym krótkim życiem, lecz powinni się starać, aby być ocenieni na tamtym świecie jak najlepiej, Czyż nie?
0 głosujących
Do urny i trumny niczego nie weźmiemy. To prawda. Trzeba dobre wrażenie po sobie zostawić. Tak by ci żyjący mogli potem powiedzieć - to był dobry człowiek.
Nikt nie zna dnia ani godziny. Jutro możesz być ty albo ja. Np wczoraj w nocy myślałem że już jest źle .
Ale się napiłes i było dobrze?
Jest bardzo mało takich, zasługujących na taką ocenę, choć życie nie jest lekkie i łatwe, gdy od dziecka jesteśmy urabiani i ogłupiani.
Ocal ten głupi gatunek.
No własnie nie. Po prostu mi coś zaszkodziło:)
To na pewno nie był alkohol. On nie szkodzi.
Śledzie pieczone i marynowane w occie.
mow za siebie, wiekszosc sie jeszcze na tamten swiat nie wybiera…
a co jest i czy w ogole cos jest po drugiej stronie to sie kazdy przekona, nie ma sie co spieszyc.
Ważne że miałeś papier.
papier?
3-warstwy. Inaczej palec do dupy wchodzi przy wycieraniu.
oj jak sie je takie wynalazki? to potem nie narzekaj.
z octem to w ogole trzeba uwazac, bo zwlaszcza ten uzywany w Polsce tzw. spirytusowy to w wiekszym stezeniu i ilosci trucizna.
Mądrze jest mieć mądrych przewodników przez życie, a nie ciemne masy…
hahah no mnie takie coś nie pędzi.
ja sie jeszcze bez psa przewodnika obywam.
co wiecej jeszcze prawie okularow nie uzywam.
Ryby należą do stworzeń myślących, pragnących żyć i kochać, więc nie jest mądrze mordować je i pożerać ich zwłoki…