The Honey Drippers i “Good rockin at midnight”…Wersja z 1984 roku.Ten minialbum byl czyms zupelnie wyjatkowym w czasie przypisanym dla new romantic.
Robert Plant,Jeff Beck i reszta ferajny ktora nie stracila z horyzontu rock and rolla…
Kiedys fundament kazdej imprezy!
Jest w big bandach jakaś siła!!!
Serce chce wygranej. Rozum mówi - nic się nie stało.
To rozum juz jest po meczu?
Mysle ze Polska sprawi dzis sensacje xd
3:2
To jest mozliwe ale jak pomyśle ile czynnikow ma sie na to złożyć to mnie zimny pot oblewa.
Ale przed meczem NIGDY nie stawiam krzyżyków.
W zakladach pilkarskich udzialu nie bierzesz?
Jak wygra Polska, będę się cieszył, że wygrała Polska (Hurrra!)
Jak wygra Anglia, będę się cieszył, że przewidziałem wygraną Anglii (Anglia wygra)
Jak będzie remis, też będzie dobrze … (Że Nasi nie przegrali)
To tyle mojego co do meczu.
Dobre pytanie!
W Polsce,moze nie caly czas ale po 2003 roku,jakos tak cześciej,łapałem wszelkie ciekawostki.
Tutaj…Moje oczy wymagaja do tego okularów.Jak widze te druczki to to jest gorsze od komórki!
I bardzo zniecheca…
Ponad dekade temu obstawialem konie w Goodwood…Tak sobie mi szlo ale raz wygralem troche i z wielką ulgą,natychmiast sie wycofałem.
To Ty jestes niczym Kazimierz Górski
Innych mozliwości raczej nie ma
jeszcze jest walkower…
Kiedyś to były potańcówki. Nóżka sama chodzi! Oby piłkarzom też !
Nie warto nawet tak kpić.
Mecz pokazał ze warto być z druzyną…
Całkiem niezla gra.
Szydercy do narożnika!!!
Z kim Angole tracą punkty i bramki?
Tylko z Polską!!!
A teraz nie odpuszczać i wygrywać. Teoretycznie są do tego wielkie możliwości. Za miesiąc w Tiranie. Oby tylko tradycyjnej wtopy nie było. Niee…, nie będzie. Nie może, przecież być. Wczoraj nasze chłopaki pokazali, ż walka do samego końca obca im nie jest. I, że daje efekt.
Ciekawe czasy nastaly
Czlowiek się z remisu cieszy
Ale wazne, ze jakis pstep widac. Hiszpanie wczoraj tez wygrana wymeczyli.
To był dobry mecz. Prawie historyczny. Nawet nasza obrona dawała radę.
Boje sie tego meczu bo jeszcze mozna stracić…Albańce na luzie-ich nikt sądzić nie bedzie
Trzeba Angolom przyznać ze troche Europie odjechali.I nie spuszczają z tonu po mistrzostwach.Wlosi,Hiszpanie,Francuzi,Niemcy…Wszyscy juz pogubili punkty.Angole dopiero wczoraj i to mając awans w kieszeni.
Do pelni szcześcia,brakowało tylko efektu.
Bo ten remis daje nam niezbyt wiele.Wszystko przez ten cholerny remis z Wegrami!!!