Przesłuchanie dowódcy sił powietrznych Kanady

Kto lubi pierońsko dobre kryminały ? Polecam kryminał na faktach.

Ten film to część 1 zarejestrowanego przesłuchania szanowanego Kanadyjczyka, Pan pułkownika w 2010 roku. Był podejrzany o niecne czyny.

Obejrzałam dzisiaj 2 części i bałam się zejść po pranie. Zajebiste przesłuchanie, życie… seriale typu CSI itp. sie nie umywają.

nowosc jak kartofle na obiad?
psychpaci ida tam gdzie czuja sie bezpieczni
do czasu jak nie popelnia bledu czujac sie bezkarnie
a co do CSI?ja Sherock you Watson :slight_smile:

Podzieliłam sie tym filmem bo jest zapisem bardzo dobrego przesłuchania. Sprawia to jeden policjant. W doskonały sposób podchodzi podejrzanego i wyciska go jak cytrynę.

Tak, dla mnie nowość. Nie oglądałam wcześniej podobnych materiałów. Ten jest dodatkowo bulwersujący bo świeży i dotyczy kogoś ze świecznika.

ja mam kanal- kiss sie to nazywa w TV otwartej mozesz miec gwrancje, ze cos sie trafi
takich przypadkow jest wiecej
tylko czekam, na to ze w tej psudopurytanskiej Hiszpanii cos nie walnie?

O, Russell Williams. Wyobraź sobie, że w bazie w Trenton miałem kiedyś interesy, ale szybko się skończyło. Dla wojska wszystko w Kanadzie musi być kupowane na drodze przetargu, a w świecie IT często procedura przetargowa kończy się tym, że rząd kupuje np. przestarzały sprzęt. Więc kapitan, który był odpowiedzialny za IT życzył sobie rachunków po $399 zamiast jednego normalnego i płacił je kartą, bo do $400 mu wolno było wydać jednorazowo na służbową kartę. :rofl::rofl::rofl: