Kobieta, premier rządu w którym wysokie stanowiska zajmują również kobiety. Wychowana przez lesbijki.
Nie wiedziałem że taka powalo… lewacka ta Finlandia…
Przyszłość pokaże, jakim będzie premierem i to się tylko liczy, a nie kto ją wychował i jakie majtki nosi.
noe jest tp pierwsza premier - kobieta w Finlandii.
ponoc najtrudniej miala ta pierwsza - tylko juz nie pamietam czy premier czy prezydent?
jako, ze tam duzo spraw zalatwia sie podczas dyskusji w saunie paanowie politycy musieli przyjac do wiadomosci, ze juz tylko WC z pisuarami im zostalo, zeby miec odrobine “intymnosci”
edit - to chodzilo o prezydent (Taria jakastam) - juz skojarzylam - zaproszenie do wizyty w saunie to tez element finskiego protokolu dyplomatycznego - a ze byla rodzynkiem w tym towarzystwie - byl to klopot.
a swoja droga wyobrazasz sobie Margaret Thatcher z jej nienaganna fryzura, makijazem i manicure w saunie?
bo juz predzej Merkel z Putinem w ruskiej bani (ale to z kolei on by chyba nie ryzykowal widoku
Tez czytalam. A pamietasz ile sie o Suchockiej gadalo?
Poprzednia premier Ontario była lesbijką. Nie rządziła za długo, ale nie ze względu na orientację.
No bo co ma orientacja…
Mysle, ze troche ma, geye wydaja mi sie byc kaprysniejsi niz kobieta z zespolem przedmiesiaczkowym
Jak to sobie pomyślał Szwejk o pewnym bardzo przyjemnie uczynnym pułkowniku, który wskazywał mu drogę do Budziejowic? Ano, że ten pułkownik, to; - esteta.
Moj znajomy jest wobec tego wyjatkiem…
Myślę, że osób wychowanych przez pary jednopłciowe jest na świecie całkiem sporo, tylko nie wszystkie się do tego przyznają. Cieszę się, kiedy kobiety zaczynają na poważnie istnieć w polityce.
Tez tak mysle. Ludzie maja sklonnosc do wytykania palcami…