Przykład nowoczesności i tolerancji czy lewacka ofensywa?

Kobieta, premier rządu w którym wysokie stanowiska zajmują również kobiety. Wychowana przez lesbijki.

2 polubienia

Nie wiedziałem że taka powalo… lewacka ta Finlandia…

Przyszłość pokaże, jakim będzie premierem i to się tylko liczy, a nie kto ją wychował i jakie majtki nosi.

5 polubień

noe jest tp pierwsza premier - kobieta w Finlandii.
ponoc najtrudniej miala ta pierwsza - tylko juz nie pamietam czy premier czy prezydent?
jako, ze tam duzo spraw zalatwia sie podczas dyskusji w saunie paanowie politycy musieli przyjac do wiadomosci, ze juz tylko WC z pisuarami im zostalo, zeby miec odrobine “intymnosci” :wink:

1 polubienie

edit - to chodzilo o prezydent (Taria jakastam) - juz skojarzylam - zaproszenie do wizyty w saunie to tez element finskiego protokolu dyplomatycznego - a ze byla rodzynkiem w tym towarzystwie - byl to klopot.
a swoja droga wyobrazasz sobie Margaret Thatcher z jej nienaganna fryzura, makijazem i manicure w saunie?
bo juz predzej Merkel z Putinem w ruskiej bani (ale to z kolei on by chyba nie ryzykowal widoku :slight_smile:

2 polubienia

Tez czytalam. A pamietasz ile sie o Suchockiej gadalo?

Poprzednia premier Ontario była lesbijką. Nie rządziła za długo, ale nie ze względu na orientację.

1 polubienie

No bo co ma orientacja…

Mysle, ze troche ma, geye wydaja mi sie byc kaprysniejsi niz kobieta z zespolem przedmiesiaczkowym :roll_eyes::tired_face:

1 polubienie

Jak to sobie pomyślał Szwejk o pewnym bardzo przyjemnie uczynnym pułkowniku, który wskazywał mu drogę do Budziejowic? :thinking: Ano, że ten pułkownik, to; - esteta. :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Moj znajomy jest wobec tego wyjatkiem… :grin:

Myślę, że osób wychowanych przez pary jednopłciowe jest na świecie całkiem sporo, tylko nie wszystkie się do tego przyznają. Cieszę się, kiedy kobiety zaczynają na poważnie istnieć w polityce.

2 polubienia

Tez tak mysle. Ludzie maja sklonnosc do wytykania palcami…