Naukowcy “odtworzyli” prehistorycznego ptaka. Wypuścili go na wolność (msn.com)
Dobrze wiedzieć. W razie jakby co to ja poprosze o zęby rekina, skrzydła owada typu ważka i siedem lub dziewięć kocich żyć wersje co do kotow bywają niewiarygodne.
To może i ptaka Dodo odtworzą? Albo naszego tura?
@Bingola Tylko ta ptaszyna jeszcze się gdzieś uchowała na wolności. Ale całkiem możliwe. Kwestia tylko taka czy da się zwierza przywrócić do naturalnego środowiska…
Odtwarzanie gatunków? Nie wszystkie bym ożywiał
No to teraz tyranosaurus i wypuścić sowietom za linią frontu!
Na ruskich to ja bym wypuściła oddział pchel, ktore ta T.Rex żerowały
Byli.Razem z Davidem Bowie,stanowili awangardę tzw. glam rocka.Nie wszystkie płyty Marca Bolana and co. były na poziomie choćby"Electric Warrior"ale za to single niemal wszystkie trafiały do top-10.
Cytowane nagranie to jeden z najwiekszych przebojów T.Rex a przy okazji, puszczony we fragmencie kiedyś w wieczór sylwestrowy, chyba w 1973 roku.Jakaz to była niespodzianka!!!
Z T.Rex to sie zderzylam na poczatku lat 90 w Madrycie
Niszowy klub. Peryferia.
Ja nawet nie wiem, bo pamiec bywa zawodna, czy tam piwa ze znaczkiem firmowym zespolu nie podawali?
A, ze sa zapomniani? W obecnym zalewie tandety, gdzie śpiewać każdy może? Kolego robic konkurecje Bowie’mu? To trzeba bylo miec jaja. Glam rock ma swój urok. I czy to nazwac glam? Rock na pewno
No zetknac to sie moglas z muzyka a nie z zespołem.Bolan nie żyje od 1977 roku.
Co do zapominania…Z pewnością nie są zapomniani przez fanów muzyki.I to wcale nie chodzi tylko o glam.
Inni chyba nie mieliby czego zapominać bo pewnie w ogóle nie znali.
Glam dzisiaj to raczej nieporozumienie.W ogóle przestałem używać tego terminu.
Dobrze, zetknelam sie z jakimś miejscem gdzie pamiec o nim ocalala i byla kultywowana.
Z myzyka? Lata 70 to czas kiedy wydawalo sie, ze zelazna kutryma przerdzewiala. A konkurencja byla na poziomie galaktycznym
A to co jest teraz? Na dyskusje kto wygral Hitler czy Stalin?
Oba systemy pokazaly swja slabosc.
Chroń nas Alla przed ich fanatymem