Puk, puk!

Moje oko sokole w krecie się zamienia. Ale jeszcze żyję. :stuck_out_tongue:

2 polubienia

A fe @ Aszka czyż nie głowę.Łeb żle się kojarzy.Wybacz musiałem. :heart_eyes:

1 polubienie

Proszę, nasze dinozaury powoli wracają na stare śmiecie!

4 polubienia

Wracają bo nareszcie wzrosła opłata za śmieci. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 polubienia

Tylko tu prosze nam nie śmiecić. My porządny i czysty ludek! Czysta się u nas przelewa!

4 polubienia

Podejrzewam, że ten łeb, to w tem określonem przypadku, to on się dobrze naszem koleżankom kojarzy… :stuck_out_tongue_winking_eye: :innocent:

3 polubienia

A u mnie się nawet kropelka nie przeleje dbam o to. :grinning:

2 polubienia

Nie ma prawa. :smile:

1 polubienie

Tak toczna Wasze wysokobłagorodie. :sunglasses:

1 polubienie

Od grudnia to troche uplynelo.Cos mi sie zdaje ze Ci sie nie spodobalo :wink: :innocent:

Witam serdecznie drogie panie

Spodobało, spodobało, tylko że ta nasza wiedźmka jest typowo okresowym zjawiskiem. image

2 polubienia

Pol roku minelo…To co ile ona sie zwykla pojawiac? :rofl:

Zdaje się że to w dużej mierze zależne jest od warunków rodzinnych, więc okresowo ale nieregularnie. image

1 polubienie

@colins02 - w zachwyt nie popadłam to po pierwsze. A po drugie i najważniejsze - życie realne jest tak “czasochłonne”, że czasami zapominam jak się nazywam. Dzieje się Panie :slight_smile:

@Antykwa okresowym jak okresowym ale bardzo zajęta jestem życiem realnym. Mam nadzieję, że teraz może uda mi się częściej TU zaglądać. :upside_down_face:

2 polubienia

Rzycie learne legóralnie. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

@birbant a Ty Kolego nadal lególalnie każesz się w rzyć cmokać??? :grimacing:

1 polubienie

Bez życi rzycie, to nie rzycie. Albo jakoś tak…? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

@birbant i tej wersji się trzymaj. Teraz to najlepiej udawać “ułoma” albo zapisać się do “jedynie słusznej”. W jednej i drugiej wersji nic człowiekowi nie grozi :slight_smile:

1 polubienie