**Witam!
Z pewną dozą nieśmiałości “zapytowuję” - czy mogę Wam trochę poprzeszkadzać? Witam “starych” znajomych ale i przed “nowymi” dygam.
Trochę pewnie potrwa zanim załapię jak się TU poruszać. **
Puk puk… kto tam… dzisiaj też zapukałam ale po długiej przerwie ![]()
Witam serdecznie Ciebie, jak i innych tubywalców ![]()
Witaj dziecko marnotrawne, czemu tak pozno ![]()
![]()
Dlaczemu nie mogę odpowiadać na wpisy innych???
Dlaczego “marnotrawne”? Nie marnowałam czasu ![]()
Możesz, ale są na dole a nie bezpośrednio pod tą osobą… a po prawej avek do kogo odpowiedź się odnosi
Juz mozesz normalnie pisac.
Radomiła, kiedyś na pytamy.pl zarejestrowałam się tego samego dnia co Fifka, dziś z Tobą. To dobrze wróży na przyszłość ![]()
Masz skrecona strzalke po prawej na dole - tu jest system dwustopniowy - albo odpowiadasz bezposrednio na pytanie, albo na czyjs komentarz.
Okonek jakie Ty masz TU chody, że tak hop siup, dana, dana i już jest super? Szefujesz Tu czy tylko drzwi otwierasz?_smile:
- Puk, puk!.
- Kto tam?
- Co kto tam?
- A co puk, kuk?
Łał…Ty pamiętasz takie rzeczy
Podziwiam…
To się bardzo cieszę że tak myślisz ![]()
Ja to mam pamięć jak rybka Dory… cierpię na pamięć krótkotrwałą… na szczęście jeszcze nie taki ciężki przypadek jak Dory ![]()
A co drzwi nie masz?
A zastałam Króla?
Ja tu tylko sprzatam… ![]()
Do spolki z @Bocca-Lupo i Adminem jako sila sprawcza.
W drzwiach zamek wylata.
Król w panice lata. ![]()
Tak mi się przypomina, że coś o tym słyszałam. Składać gratulacje czy kondolencje? Na pytamy.pl “fucha” admina nie była przyjemnością.
Niech król nie świruje i nie lata.
A zamek niech naprawi Tata.
Od latania są samoloty
Popsuty zamek - u gospodarza pełne galoty ![]()
Jak się z kimś sympatycznym do “chrztu” przystępuje to się to pamięta. Ja przynajmniej tak mam ![]()
Jak miło ![]()
Admin to nie ja. Instancja wyzsza.
Moderatorki jestesmy.
Jak sie zorientujesz - lapek nie ma sa serduszka i mozliwosc oflagowania postu jesli uznasz, ze narusza regulamin (liberalny, wolnosc wypowiedzi jest podstawa).
CL nie ma, ale mozna dana osobe wyciszyc na jakis czas. Wtedy jej nie widzisz i nie moze pisac w Twoich pytaniach. To znajdziesz w swoich ustawieniach profilu.