**Witam!
Z pewną dozą nieśmiałości “zapytowuję” - czy mogę Wam trochę poprzeszkadzać? Witam “starych” znajomych ale i przed “nowymi” dygam.
Trochę pewnie potrwa zanim załapię jak się TU poruszać. **
Puk puk… kto tam… dzisiaj też zapukałam ale po długiej przerwie
Witam serdecznie Ciebie, jak i innych tubywalców
Witaj dziecko marnotrawne, czemu tak pozno
Dlaczemu nie mogę odpowiadać na wpisy innych???
Dlaczego “marnotrawne”? Nie marnowałam czasu
Możesz, ale są na dole a nie bezpośrednio pod tą osobą… a po prawej avek do kogo odpowiedź się odnosi
Juz mozesz normalnie pisac.
Radomiła, kiedyś na pytamy.pl zarejestrowałam się tego samego dnia co Fifka, dziś z Tobą. To dobrze wróży na przyszłość
Masz skrecona strzalke po prawej na dole - tu jest system dwustopniowy - albo odpowiadasz bezposrednio na pytanie, albo na czyjs komentarz.
Okonek jakie Ty masz TU chody, że tak hop siup, dana, dana i już jest super? Szefujesz Tu czy tylko drzwi otwierasz?_smile:
- Puk, puk!.
- Kto tam?
- Co kto tam?
- A co puk, kuk?
Łał…Ty pamiętasz takie rzeczy Podziwiam…
To się bardzo cieszę że tak myślisz
Ja to mam pamięć jak rybka Dory… cierpię na pamięć krótkotrwałą… na szczęście jeszcze nie taki ciężki przypadek jak Dory
A co drzwi nie masz?
A zastałam Króla?
Ja tu tylko sprzatam…
Do spolki z @Bocca-Lupo i Adminem jako sila sprawcza.
W drzwiach zamek wylata.
Król w panice lata.
Tak mi się przypomina, że coś o tym słyszałam. Składać gratulacje czy kondolencje? Na pytamy.pl “fucha” admina nie była przyjemnością.
Niech król nie świruje i nie lata.
A zamek niech naprawi Tata.
Od latania są samoloty
Popsuty zamek - u gospodarza pełne galoty
Jak się z kimś sympatycznym do “chrztu” przystępuje to się to pamięta. Ja przynajmniej tak mam
Jak miło
Admin to nie ja. Instancja wyzsza.
Moderatorki jestesmy.
Jak sie zorientujesz - lapek nie ma sa serduszka i mozliwosc oflagowania postu jesli uznasz, ze narusza regulamin (liberalny, wolnosc wypowiedzi jest podstawa).
CL nie ma, ale mozna dana osobe wyciszyc na jakis czas. Wtedy jej nie widzisz i nie moze pisac w Twoich pytaniach. To znajdziesz w swoich ustawieniach profilu.