Pytamowicze proszą Spieprzaj Dziadu

To kobiety mają okres…

Oj trudno powiedziec po gruszki z wierzby?

Wroci przed dniem kobiet?

A co kwiatki mu chcesz kupić?

4 polubienia

Ja chyba też się wtrzymam, bo wybiórczość zawsze jest dla mnie dziwna.

Ja już od jakiegoś czasu uważam, że ludzie na wysokich stanowiskach państwowych i korporacyjnych to psychopaci lub ludzie rywalizujący z psychopatami.

Wychodzi więc na to, że każdy z nas nieświadomie wspiera psychopatów. Nasi politycy przecież skazali na śmierć tysiące własnych obywateli tylko po to, żeby nie narazić się antyszczepionkowcom, a właściciel wielkiej korporacji wie, że działalność jego firmy niszczy zdrowie lub życie pracownikom i/lub klientom.

1 polubienie

Popieram. Przyzwolenie na głoszenie poglądów sprzyjających reżimowi mordercy Putina jest równoznaczne z tolerowaniem tego reżimu. Chwasty z przestrzeni medialnej się wyrywa, a nie posypuje pudrem, by nie śmierdziało przez kilka dni

5 polubień

Hahahaha :joy:i buzi dać :joy:

3 polubienia

Na razie ma bana kara smierci z przedluzeniem wyroku. Istnieje obawa, ze drzwiami wyrzucisz to oknem wroci.

4 polubienia

Bukiecik fiołków

1 polubienie

Mam wniosek. Proszę byś mu zmieniła uprawnienia by każdy wpis musiał być zatwierdzony.

Cicho. Jaki wpis…nie ma go i miejmy nadzieję że już nie będzie.

2 polubienia

skrzynka mailowa?

Widzę,dzisiaj na kilku frontach.
Krzepiące,nie powiem :smiling_face:

2 polubienia

Pisałem wczoraj piszę i dziś takie poglądy i oszołomów należy tępić powinien dostać bana i kropka Jego pisanie tez powinno się ograniczyć tutaj

2 polubienia

Patrz temat prywatny

Udzielałem się tam dzisiaj parę razy na południe Patrzę tam cały czas

Powinien mieć posty dopiero po akceptacji.

Czy ja jestem nienormalna jakaś?? :joy::joy:

1 polubienie

Na pewno nie zdiagnozowana :joy:

Zdiagnozowana właśnie :joy::joy:

1 polubienie