To kobiety mają okres…
Oj trudno powiedziec po gruszki z wierzby?
Wroci przed dniem kobiet?
A co kwiatki mu chcesz kupić?
Ja chyba też się wtrzymam, bo wybiórczość zawsze jest dla mnie dziwna.
Ja już od jakiegoś czasu uważam, że ludzie na wysokich stanowiskach państwowych i korporacyjnych to psychopaci lub ludzie rywalizujący z psychopatami.
Wychodzi więc na to, że każdy z nas nieświadomie wspiera psychopatów. Nasi politycy przecież skazali na śmierć tysiące własnych obywateli tylko po to, żeby nie narazić się antyszczepionkowcom, a właściciel wielkiej korporacji wie, że działalność jego firmy niszczy zdrowie lub życie pracownikom i/lub klientom.
Popieram. Przyzwolenie na głoszenie poglądów sprzyjających reżimowi mordercy Putina jest równoznaczne z tolerowaniem tego reżimu. Chwasty z przestrzeni medialnej się wyrywa, a nie posypuje pudrem, by nie śmierdziało przez kilka dni
Hahahaha i buzi dać
Na razie ma bana kara smierci z przedluzeniem wyroku. Istnieje obawa, ze drzwiami wyrzucisz to oknem wroci.
Bukiecik fiołków
Mam wniosek. Proszę byś mu zmieniła uprawnienia by każdy wpis musiał być zatwierdzony.
Cicho. Jaki wpis…nie ma go i miejmy nadzieję że już nie będzie.
skrzynka mailowa?
Widzę,dzisiaj na kilku frontach.
Krzepiące,nie powiem
Pisałem wczoraj piszę i dziś takie poglądy i oszołomów należy tępić powinien dostać bana i kropka Jego pisanie tez powinno się ograniczyć tutaj
Patrz temat prywatny
Udzielałem się tam dzisiaj parę razy na południe Patrzę tam cały czas
Powinien mieć posty dopiero po akceptacji.
Na pewno nie zdiagnozowana
Zdiagnozowana właśnie