Pytamowicze proszą Spieprzaj Dziadu

Prosimy o bana dla forumowego dziada.

4 polubienia

Nie jesteś sam. Ja też proszę. Trudno jest pisać na forum, na którym pisze ktoś popierający zbrodniarza wojennego.

5 polubień

Ja się wstrzymuję

1 polubienie

W pełni to popieram i dla mnie jest tylko tutaj jedna odpowiedź.

Ta odpowiedź została już napisana wyżej …

Sytuacja, gdzie ktoś na forum popiera zbrodniarza wojennego i mordercę, jest odpowiedzialny za tak ogromne krzywdy i problemy jest nie do zaakceptowania.

Proszę osoby odpowiedzialne za porządek na tym forum o odpowiednie działania.

6 polubień

Zdaje sie ze nasz wódz wyraził już swoje zdanie na temat sytuacji.

Dobry wódz bierze pod uwagę zdanie swoich podwładnych.

Wódz do niczego będzie miał to w d…

5 polubień

A mnie się wydaje że skoro zdecydowana większość piszących o coś wnosi,to admin powinien się ustosunkować do tej właśnie większości. No chyba że niedługo będą mieli forum czteroosobowe,zbig,foka,devil i okonek. Może wtedy będzie zabawniej

5 polubień

I szczery do bulu :rofl:

1 polubienie

Taaaa On najwięcej tu pisze…

2 polubienia

Jak na razie, to zanosi się na to, że będzie tak, jak napisałaś.
To dziecko nie żyje przez takich jak dziad.

3 polubienia

Podobno tu demokracja jest. To my tu rządzimy nie wódz.

Skoro będzie miał nas w d… to wiadomo. Daję tej sytuacji maksymalnie 2-3 dni. Jeśli admin nie zmieni zdania, będziemy się musieli pożegnać.

Ja już postanowiłem.

3 polubienia

Jestem za daleko idącymi sankcjami i wykluczeniem.

4 polubienia

Proponuję byśmy dziada zniszczyli jego bronią. Na każdy jego wpis odpowiadajmy w jednakowy sposób np “a to ciekawe.” I tak aż się sam znudzi. Jak będzie miał 50 jednakowych wpisów pod postem to dostanie szału

Nie dostanie. Będzie się podniecał że wszystko się wokół niego kręci

Zrobione jest w sanatorium, choc wolalabym do Moskwy go odesłać, albo dać Kimowi na śniadanie

4 polubienia

Ale jest w podróży dookoła świata czy wyjechał po bułki? :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

A nie może ci się palec omsknąć i zanomizujesz go?

1 polubienie

Na jaki okres?

3 polubienia

Byłoby świetnie, gdyby udało się to sanatorium mu przedłużać do końca wojny. Na widok tego faszysty aż słabo się robi :shushing_face:

4 polubienia