Prosimy o bana dla forumowego dziada.
Nie jesteś sam. Ja też proszę. Trudno jest pisać na forum, na którym pisze ktoś popierający zbrodniarza wojennego.
Ja się wstrzymuję
W pełni to popieram i dla mnie jest tylko tutaj jedna odpowiedź.
Ta odpowiedź została już napisana wyżej …
Sytuacja, gdzie ktoś na forum popiera zbrodniarza wojennego i mordercę, jest odpowiedzialny za tak ogromne krzywdy i problemy jest nie do zaakceptowania.
Proszę osoby odpowiedzialne za porządek na tym forum o odpowiednie działania.
Zdaje sie ze nasz wódz wyraził już swoje zdanie na temat sytuacji.
Dobry wódz bierze pod uwagę zdanie swoich podwładnych.
Wódz do niczego będzie miał to w d…
A mnie się wydaje że skoro zdecydowana większość piszących o coś wnosi,to admin powinien się ustosunkować do tej właśnie większości. No chyba że niedługo będą mieli forum czteroosobowe,zbig,foka,devil i okonek. Może wtedy będzie zabawniej
I szczery do bulu
Taaaa On najwięcej tu pisze…
Jak na razie, to zanosi się na to, że będzie tak, jak napisałaś.
To dziecko nie żyje przez takich jak dziad.
Podobno tu demokracja jest. To my tu rządzimy nie wódz.
Skoro będzie miał nas w d… to wiadomo. Daję tej sytuacji maksymalnie 2-3 dni. Jeśli admin nie zmieni zdania, będziemy się musieli pożegnać.
Ja już postanowiłem.
Jestem za daleko idącymi sankcjami i wykluczeniem.
Proponuję byśmy dziada zniszczyli jego bronią. Na każdy jego wpis odpowiadajmy w jednakowy sposób np “a to ciekawe.” I tak aż się sam znudzi. Jak będzie miał 50 jednakowych wpisów pod postem to dostanie szału
Nie dostanie. Będzie się podniecał że wszystko się wokół niego kręci
Zrobione jest w sanatorium, choc wolalabym do Moskwy go odesłać, albo dać Kimowi na śniadanie
Ale jest w podróży dookoła świata czy wyjechał po bułki?
A nie może ci się palec omsknąć i zanomizujesz go?
Na jaki okres?
Byłoby świetnie, gdyby udało się to sanatorium mu przedłużać do końca wojny. Na widok tego faszysty aż słabo się robi