Prosimy o bana dla forumowego dziada.
Nie jesteś sam. Ja też proszę. Trudno jest pisać na forum, na którym pisze ktoś popierający zbrodniarza wojennego.
Ja się wstrzymuję
W pełni to popieram i dla mnie jest tylko tutaj jedna odpowiedź.
Ta odpowiedź została już napisana wyżej …
Sytuacja, gdzie ktoś na forum popiera zbrodniarza wojennego i mordercę, jest odpowiedzialny za tak ogromne krzywdy i problemy jest nie do zaakceptowania.
Proszę osoby odpowiedzialne za porządek na tym forum o odpowiednie działania.
Zdaje sie ze nasz wódz wyraził już swoje zdanie na temat sytuacji.
Dobry wódz bierze pod uwagę zdanie swoich podwładnych.
Wódz do niczego będzie miał to w d…
A mnie się wydaje że skoro zdecydowana większość piszących o coś wnosi,to admin powinien się ustosunkować do tej właśnie większości. No chyba że niedługo będą mieli forum czteroosobowe,zbig,foka,devil i okonek. Może wtedy będzie zabawniej
I szczery do bulu ![]()
Taaaa On najwięcej tu pisze…
Podobno tu demokracja jest. To my tu rządzimy nie wódz.
Skoro będzie miał nas w d… to wiadomo. Daję tej sytuacji maksymalnie 2-3 dni. Jeśli admin nie zmieni zdania, będziemy się musieli pożegnać.
Ja już postanowiłem.
Jestem za daleko idącymi sankcjami i wykluczeniem.
Proponuję byśmy dziada zniszczyli jego bronią. Na każdy jego wpis odpowiadajmy w jednakowy sposób np “a to ciekawe.” I tak aż się sam znudzi. Jak będzie miał 50 jednakowych wpisów pod postem to dostanie szału
Nie dostanie. Będzie się podniecał że wszystko się wokół niego kręci
Zrobione jest w sanatorium, choc wolalabym do Moskwy go odesłać, albo dać Kimowi na śniadanie
Ale jest w podróży dookoła świata czy wyjechał po bułki? ![]()
A nie może ci się palec omsknąć i zanomizujesz go?
Na jaki okres?
Byłoby świetnie, gdyby udało się to sanatorium mu przedłużać do końca wojny. Na widok tego faszysty aż słabo się robi ![]()