Pytamy traci zainteresowanie publiczności

Narzekajcie, narzekajcie… To chodźcie na kafe… Jak Wam co godzinę temat skasują albo napiszą, co macie im polizać, to docenicie PYTAMY. :joy:

2 polubienia

Ja znam tylko recydywistów, alkoholików i narkomanów. Rodzice mają swój świat, siostra swoje życie, córkę, pracę, kochasia i messengera. Znajomi ze szkoły którzy nie piją (chyba) są od dawna za granicą i nie mam z nimi kontaktu.

Myślę że część z nas wstydzi się polecic to miejsce na FB albo ustnie w realu. Bo jeszcze kto ich oskarży o no-life.

Poszły se w piz*u barwne osoby jak malita czy tensor.
Topniejemy w oczach jak bałwan na słońcu.

To może chociaż pobawmy sie w pomysły na reklamę tego forum :wink:
Jakie hasło można by dac? Co nas wyróżnia?
Wiem! Internetowy, dzienny dom dla osób mądrych inaczej zaprasza do dyskusji XDDDDDDD

@Szczery_do_BULU i ja odnoszę wrażenie, że mamy stały rytm.

1 polubienie

Tylko tu dowiesz sie że woda i owoce są harmonijne. Tu poznasz wszystkie możliwe święta. Tu alkohol i ateizm zawsze idą w parze. No i polityka jest. Ruch lewacki.

1 polubienie

Devil, zastanów się bardziej nad określaniem siebie. Niewierzący, to niewierzący. Wiadomo. Ale ateista, to już coś więcej. Ateista, to zaprzeczający. Żeby zaprzeczać istnieniu boga/bogów, trzeba mieć jakieś dowody, umieć to jakoś sensownie wytłumaczyć zarówno wierzącym jak i niewierzącym. A Ty chyba jesteś normalny psotny diabełek ale nie ateista? Nie zaprzeczasz istnieniu bogów, skoro z nimi sobie walczysz :rofl: Ja to mam tak, że wierzę we wszystko i w nic. Zastanawiam się i zastanawiam i jaka jestem głupia w tym temacie to chyba kiedyś tak samo głupia umrę mając własną osobistą wiarę na swój tylko użytek. :wink:

1 polubienie

Mądre.

1 polubienie

Jejkuuu… Urosłam z dumy :wink: Tak mi mów, tak mi dobrze…:upside_down_face:

1 polubienie

nieprawda, nie samymi lewakami Pytamy zyje :wink:

3 polubienia

to moze w koncu cos rytmicznie o Hanzie napiszesz?

1 polubienie

Ja tylko wiem że bóg jest mi/nam niepotrzebny. Że tylko człowiek głupi wierzy że pomoże mu jakaś siła wyższa mając do dyspozycji namacalne cuda nauki.
W tym nie ma żadnej logiki. Nie bez powodu zjawy ukazywały się debilom albo niemowom. Na dodatek dawno temu. Nikt nie może tego zweryfikować.

Religia to już sprawa bardziej oczywista. Nie wiem komu jest to potrzebne. Chyba tylko tym którzy na niej zarabiaja.

Wróćmy do tematu.

1 polubienie

Ojej. Zmobilizować się muszę. :thinking::kissing_smiling_eyes:

1 polubienie

Nie tylko, kolego, nie tylko. Spłycasz temat.

1 polubienie

Ja nie narzekam i sto razy wole te naszą nude od jakiegos nowego,“bylekogo”.JAKOŚĆ a nie ilość!
Nigdy wiecej nie wdepne w tamto goovno a stąd moge po prostu odejść jak miejsce zaliczy równie pochyłą.Tzn. zostanie zapchane chamami lub idiotami.Ale poki co,jest na tyle dobrze ze nie zapowiada sie.

3 polubienia

A co mamy polizac?

1 polubienie

Nie wiem. Nie czytam wszystkiego dokładnie :wink:

1 polubienie

Ale nas jest coraz mniej. Z jakiegoś powodu.

1 polubienie

No i to faktycznie jest kłopot.
Szkoda ze wiekszosc najwyrazniej sie znudziła…Wiekszość z tych 100 zalogowanych…

2 polubienia

Zalogowanych jest ponad 100. Ale stale aktywnych o wiele mniej.

1 polubienie

Ilu nas - aktywnych tu jest? 20?