Pytanie do Pań. I panów w sumie też

Najbardziej kiczowaty/dziwny/odjechany komplement który usłyszałyśmy/usłyszeliście?

2 polubienia

Fajna dupa z twarzy jesteś

1 polubienie

Pani Kasia,szatniarka w liceum, zawsze na mój widok mówiła:
-O! Mój Niemen idzie! :innocent:

2 polubienia

To będzie dla Ciebie skomplikowane ale że jestem z tego jakoś wciąż dumny,postaram się opisać…
Gdzieś w połowie lat 70-tych,nasza ulica"uzbierała"11 chłopa i pojechaliśmy do Lubonia pod Poznaniem,na mecz z miejscowymi.Chyba 1 klasa liceum…
Boisko A-klasowej Stelli Luboń…Jedna wielka improwizacja!
Na bramce postawiliśmy Adama.Już wtedy pijaka i,jak to sie po poznańsku mówiło,penera!
No nie było nikogo innego a ten się zaklinał że potrafi…
I prawdę mówił!
Oczom nie wierzyłem ale do przerwy było 0:0 i to była jego zasługa…
Kiedy było jakieś 10-15 minut do końca,dostałem piłkę jak marzenie.Lewa,prawa i raz jeszcze lewa…Strzelam z ok. 11 m. i piłka ląduje w długim rogu!
Dowieżliśmy to do końca… :innocent:
Ale do rzeczy.
Było wtedy przekazów z ligi angielskiej jak na lekarstwo.Ale bywały.I razu pewnego,tvp pokazała mecz Liverpoolu z kimś tam…
Decydującą bramkę strzelił tzw.supersub czyli Brian Fireclough.Supersub czyli ktoś z ławki,taki joker.Wchodzi i dobija przeciwnika.
I to wtedy usłyszałem.
-Nie wygralibyście gdyby nie ten wasz Fireclough!
Chciałem się kłócić że ja nie z ławki,że grałem cały mecz ale…Jakoś tak miło mi się zrobiło :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 polubienia

Jak szłam do sklepu, usłyszałam od faceta
“Gdzie takie piękne grubaski się chowają” :face_with_hand_over_mouth::zany_face:
Przemilczałam, co miałam obcemu tłumaczyć, że niedawno byłam po 3 cesarce :zany_face:

3 polubienia

Może jemu się takie podobają, ale nie było mnie przy tym, więc ja nie znam tonu wypowiedzi. Może też mógł lepszymi słowami to powiedzieć.

1 polubienie

“Jestes taka piekna, ze chcialbym Cie zamknac w pudelku, postawic na półce i patrzec na Ciebie kiedy tylko mam na to ochote”

3 polubienia