Można korzystać z dwóch kart SIM na telefonie jednocześnie mając na jednej karcie normalnie rozmowy i smsy a na drugiej sam internet LTE?
Musi to być ten sam operator i ten sam numer?
Moi zdaniem…, pojęcia nie mam…
Zadzwoń na info, bo być może można jakieś ustawienia zamknąć np. na jednej karcie…albo nawet nie trzeba zamykać.
Tak, jest to jak najbardziej możliwe. Instalujesz obie karty, następnie wchodzisz w Ustawienia>Menadźer kart SIM i określasz która karta za co odpowiada.
Słyszałem opinię, że lepiej nie mieć dwóch kart. mój telefon jest na dwie i na początku obie zainstalowałem. Okazało się to nie najlepszym pomysłem. Gdy jedną wyrzuciłem, od razu się poprawiło.
Oś za coś. WOlniej działa ale masz większe możliwości
Żeby tylko wolniej. Między innymi gubiła się opcja danych komórkowych i stale musiałem je załączać od nowa. Miałem problemy z wyświetleniem paszportu kowidoweg. Słabiej łapało wi- fi i coś tam jeszcze. A z jedną kartą jest ok.
Sorry, że trochę nie na temat, ale mam taką reflekcję: niektórzy ludzie chcą mieć aż dwie karty SIM w jednym telefonie, podczas gdy ja nadal w telefonie nie mam ani jednej. (Internet mam z routera )
Zupełnie wyjątkowo,mogę sie wypowiedzieć na taki temat
Otóż można!
Córka mnie na to naprowadziła…
Inna sprawa że korzystam tylko z jednej karty bo inaczej nie ogarniam tego balaganu.Nie mam do tego nawet śladowych"ilości serca"
Można ale czy to będzie wygodne zależy od modelu fona.Niektóre automatycznie się przełączają między kartami SIM inne nie.