KLIK
Łatwe dziś, 9/10 - źle tylko pseudonim literacki.
10/10
Bliznieta ustrzelone na zasadzie dosc oryginalnych imion i tytulu serialu. Bo zadnego z nich nawet jednego odcinka nie widzialam.
9|10 - Pytanka fajne, ale łyżka dziegdziu w postaci jakiegoś tam serialu zepsuła beczkę miodu.
9/10 a zle jak zwykle bogini czy bóstwo.Reszta po raz kolejny,jedna z najprostszych od wielu miesiecy.
Fuks, bliżnieta zastrzelone! Komplecik
Twierdzę że nie jesteśmy na strzelnicy.
Ja przynajmniej jak strzelałem to nie trafiłem, i tak jest uczciwie.
Będę musiał pojechać do Szkocji i obejrzeć sobie te największe miasta, może w końcu w pamięci utkwi. No i do Chorwacji trochę walutami pochachmęcić.
Moje uczciwe 8/10.
Akurat z tej chhorwackiej wluty to sie kiedys usmialam zastanawiajac jak nazywaja sie tamtejsze groszaki a tu zlosliwie lipa.
Z miastami i stlolicami regionow to czesto bywa, ze wcale nie najwieksze miasto jest osrodkiem administracyjnym.
Tak jest w wielu krajach tylko nie u nas. Wszystko co najważniejsze to w największym mieście, Warszawie.
Nie mogę zapamiętać stolic stanów w USA bo to nic nie mówiące, rzadko spotykane nazwy. W odróżnieniu od tych dużych, znanych, ale żadnych funkcji nie pełniących.
tak z pamieci to wszystkich stanow tez bym nie wymienila, a co dopiero stolic? ale od tego sa przeciez mapy i wujaszek google.
Stany kiedyś umiałem wymienić zarówno alfabetycznie jak i geograficznie. No ale to w czasach , gdy przesuwałem w tym kraju spory kawałek czasu. Zas stolic znam tylko kilka.
to tak ja tutejsze regiony, zwlaszcza, ze polwysep nie kontynent a i duzo podrozowalismy. gorzej z polskimi wojewodztwami. z Afryka dzika powoli zaczynam sie oswajac.
Oj, tam 16 województw nie spamiętasz? Za GIerka chcieliśmy dorównać USA, to mieliśmy ich prawie 50! Tez wszystkie znałem, ale nie mogło być inaczej, jak się tyle map narobiło!
spamietac to spamietam, ale juz z miastami - gdzie ktore to juz gorzej. co prawda wiem, ze Krasnystaw nad Odra nie lezy, ale roznie z ta lokalizacja bywa
6 / 10