Quiz cośrodowy

KLIK

Byłby komplet, gdyby nie pierwsza ekranizacja Tolkiena.

4 polubienia

11|12 Pazura mi nie wyszedł, a tę Heklę z resztą, po prostu zgadłem. Pozostałe nietendencyjne zgoła.

4 polubienia

9/12
Tolkien, sznycel oraz Hekla z kompaniją.

2 polubienia

Dobrze zarlo, ale po co tam byl ten pajac Pazura? 11/12

4 polubienia

9/12 :slightly_smiling_face:

Niech ktoś mnie stąd zawoła
kujony dookoła
lękam się…

4 polubienia
4 polubienia

Przynudzasz albo szukasz towarzystwa?

10/12 a zle ekranizacje Tolkiena [predzej obejrze kino kopane niz to-to] oraz glos Pazury.Wybieralem z dwóch i zle…O maly wlos jeszcze bym sie kropnął z Siedlcami ale dobrze wyszło :roll_eyes:

3 polubienia

Mam dziś ładny wynik: 10/12.
Nie odgadłem Tolkiena i Pazury (z tych dzieł animowanych oglądałem tylko Shreka).

5 polubień

Nie no…Co za zgodność :innocent:

2 polubienia

A Ty za normalność dla siebie uznajesz tylko vol, alles, komplet, wsio?
Odzwyczaiłaś się od zwyczajnego niewiedzenia. image

1 polubienie

Chodź do mnie, chodź, się nie bój, tu jest normalność. image

2 polubienia

Ja ogladalam, ale z hiszpanskim dubbingiem.
A Pazury tak do konca nie trawie…

Bez przesady, ale tak ladnie żarło…

2 polubienia

No właśnie, w wynikach jesteśmy zgodni ale w gustach - zdecydowanie nie. Ja przeczytałem Tolkiena i filmy obejrzałem i złego słowa nie powiem. Choć S-F to nie moja bajka.

2 polubienia

Łatwe :innocent:

1 polubienie

Bo Tolkien to nie sf a fantazy. I jest to jeden z kompleksowo wymyslonych swiatow.
Nawet Star Trek czy Gwiezdne wojny przytym to fuszerka.

3 polubienia

Tolkien nie jeden świat wymyślił. Dla mnie obydwa rodzaje odbiegają od otaczającego mnie świata, więc je łączę, może niesłusznie.

1 polubienie

“nawet Star Trek”…Ty tak powaznie???
Akurat leci to na kanale…Horror Channel.I mysle ze trafilo we wlasciwe miejsce.Zadalem sobie jakies pol roku temu,bojowe zadanie aby wytrwac pare odcinkow.Wytrwalem dwa i troche,kwiczac ze smiechu przez wiekszosc czasu.
Staram sie nie zapominac o kontekscie,o tzw."poczatkach"i o raczkujacych strojach opartych o wszelakie mozliwe wersje rajtuzow…Ale i tak,bylo to ponad moje sily.

1 polubienie

Star Trek to pomysl, przy ktorym nawet ja milosniczka SF rozpaczliwie przelaczam na inny kanal. Ale to naiwna kwintesencja pewnego etapu amerykanskosci.
I tak masz sporo szczescia, ze ciekawosc nie zagnala Cie w meandry klonow tego pomyslu
:joy:
Tyle, ze z tymi filmami i serialem jest jeden klopot - fanow nazywajacych sie startrekowcami toto ma chyba wiecej niz esperantystow jest na swiecie.

1 polubienie