Quiz z kaczką w tle?

Za to ja dowiedziałem się nieco więcej o kotach rzymskich. Szczególnie upodobały one sobie miejsce zwane Torre Argentina. Tamtejsze koty mają nawet swoją stronę internetową.

1 polubienie

Ha!
10/10!
Raczej proste choc ilosc klawiszy to fuks.Wiedzialem tylko ze jest mniej niz 100.No i na pierwszym troche postalem jak na czerwonym swietle :innocent:

4 polubienia

Spojrzałam teraz na te koty rzymskie. Aż się wierzyć nie chce,e od egipskich się wywodzą, bo tamte takie bardziej charakterystyczne. Do bogini Bastet podobne (albo ona do nich).

1 polubienie

Jak będę w Rzymie a raczej się znów wybiorę, to tym razem tam zajrzę …

1 polubienie

Kiedyś był długi film z konkretną fabułą o kobietach pracujących w tej świątyni. W telewizji. Średnio go pamiętam`, bo i dawno temu to było i coś robiłam jednocześnie, no ale był :wink:

1 polubienie

7/10

2 polubienia

8/10. Nie było pytania o Kaczyńskiego?

5 polubień

Kaczynskich bylo wielu.
Po znalezieniu tego quizu zastanawialam sie czy nie popracowac nad quizem o Kaczynskich? Niekoniecznie blizniakach.

3 polubienia

Trochę ich było. Muzykolog, Unabomber, a na siłę to i Kaczkowskiego z Trójki można by dołożyć :slight_smile:

3 polubienia

Po drodze jeszcze jakis general carski i drugi w LWP.

1 polubienie

Ale najpierw trzebaby ich znać.A to juz poprzeczka dla wielu na quizme,za wysoko postawiona.

1 polubienie

Quizme to przy qiuzach z wp uniwersytet. :smile:
A Wyborcza dalej ma quizy, czy juz akcja wymarla?

Nie no…Wyborczej dzisiaj to juz bym chyba nie zniósł.Nie kupuje od dawna bo sam sport to za malo.Nawet jesli najlepiej redagowany w kraju.

1 polubienie

Może swój quiz jakiś zrobię?

3 polubienia

Juz drugi raz,znalazłem coś czego nie skończyłem rok temu,mniej więcej…Moze przed Świętami wstawię?

3 polubienia

Ja też mam jeden zacczęty

2 polubienia

W moim brakuje 4 pytan wiec we wtorek powiedzmy,spróbuje to wpuścić.

2 polubienia

10/10

4 polubienia

5 - 10 aż :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

1/10 :joy:

2 polubienia