Dla mnie trudny: 8/12
Pierwszy!!!
10/12
Nie miałem pojęcia, kto to jest odonatolog i co to jest ostropest. Teraz już wiem. Quizy uczą…
Ja też no i jeszcze czegoś nie wiedziałam.
Czasem zaparz i wypij ostropest plamisty. On oczyszcza.
Miałam aż 11/12, ale zgadłam imię Pana na literę O i zgadłam, w jakim państwie jest to miasto z turniejem
A mnie ten ostropest kojarzy się brzmieniowo z Oktoberfest…, ale tylko brzmieniowo, tylko brzmieniowo…
11/12
Na ONYCH się nie znam.
Nawet nie wiem czy bym je odroznila.
Nie tylko. Jest dobry po Oktoberfest…
Ostropest to akurat znam. Polecają go na wątrobę (o ile pamiętam, bo po netach mi się szukać nie chce) . Nawet go kiedyś pijałem, ale ze przerzuciłem się na czystek, to ostropest został odstawiony.
Jednakowoż wolę ten Oktoberfest…
Benasku - nieświadomie dałeś jedną podpowiedź do quizu.
Nie podpowiadaj
Wszystko dobrze zaznaczyłem a wyszło 7 tylko.Dziwne,może ruscy hakerzy akurat tam byli…
Wybierz się na strzelnicę i potrenuj, bo ja trzech nie wiedziałam i strzelałam i z tych trzech dwa strzeliłam dobrze i wszyscy teraz myślą, że tylko jednego nie wiedziałam
A Ty myślisz,że innym lepiej te testy wychodzą? Oszukują albo najpierw pół internetu przewertują zanim zaznaczą.
Do kwiza nie zajrzałem nawet więc nie wiem co tam…
Mam edytować te swoje mądrości na temat tego ziela?
Zostaw, niech będą, bo w sumie jak przeczytają tu, a potem jeszcze tam takie pytanie będzie, to lepiej się ludziom zapamięta, a o to przecież chodzi. To nie klasówka tylko nauka.
Ja o ile pamiętam raz tylko oszukałem. Kiedyś z kwiza mi wyszło 0/12 No do kuźwy nędzy, nie napiszę zem taki głąb i faktycznie oszukałem całą netową społeczność
0/12 zamieniłem bezwstydnie na 1/12 Tak było tylko raz, wyspowiadałem się i czekam na rozgrzeszenie…
Za takie ewidentne oszukanie nie ma rozgrzeszenia. Najpierw pokuta. Pokutą będzie ułożenie fajnej pantropy na pantropową środę. Wtedy dopiero zostaniesz rozgrzeszony.
To będę się o termin targował bo za tydzień będzie oczywiście pantropa, czemu miałaby nie być ale…
Ale za 3 tygodnie będzie naprawdę fajna. Takiej jeszcze nie było. Dodam, że tą zgagę 2 dni układałem czyli z pewnością więcej niż Tobie będzie potrzebne do rozwiązania. Już sie cieszę jak nasz kolega się ucieszy…
Jak Ty dwa dni układałeś, to ja pewnie dwa tygodnie będę rozwiązywała, o ile w ogóle dam radę.
Nasz kolega lubi pantropy, tylko jeszcze o tym nie wie.