QUIZZZ-Ogólny-piłkarski

Bo byl wybitnym pilkarzem.Jak przynajmniej polowa owczesnej Brazylii.Obecna zbieranina a w szczegolnosci ci co dostali od Niemcow 1:7,sami sobie wystawili wizytowke.

1 polubienie

A jutro półfinały, bardzo ciekawi mnie, czy Bayern tak zagra, jak w ostatnich meczach. Rozkosz dla oczu.

1 polubienie

13/17. Frajersko wyłożyłem się na lwach z Kamerunu i porażce Lecha z Manchesterem. A pozostałych dwóch nie wiedziałem chyba (na pewno, że Elton był właścicielem). Tym niemniej chyba trochę wstyd :).

3 polubienia

W sumie,bardzo dobrze.
To sie pochwale :innocent:
W czasie gdy Elton czesto przyjezdzal na mecze,mialem okazje tam pracowac [2007-2009] :smiley:

1 polubienie

A widziałeś go na żywo?

1 polubienie

3 razy.
Raz zamienilem dwa slowa.Przez Atlantyk :innocent:
Pytal o wynik z Barnsley.No…Troche mi struny glosowe buzowaly :smiley:

A dzisiaj…Legia… :face_with_raised_eyebrow:

2 polubienia

To fajne spotkać tak czasami kogoś bardzo znanego :). Ja tu kilku polskich wykonawców widziałem z bliska i parę wyrazów zamieniłem. Ale Elton, to… Elton. (jakoś tak sobie to wykombinowłem :))

1 polubienie

Zupelnie normalny facet.Na pierwszy rzut oka oczywiscie :innocent:

1 polubienie

Niby trudne nie było, ale 3 błędy jednak zrobiłem

3 polubienia

40 minuta, ch…wo to widzę na razie :slight_smile:

2 polubienia

Trzeba miec kondycje :smiley:
No wlasnie…Mi sie tez wydawalo ze nie jest trudny.

1 polubienie

No i tak zostalo do konca.Gdyby nie czerwien dla Irlandczyka…
Zwyciezcow sie nie sadzi ale doprawdy…Rok po roku Legia podkresla z niebywala konsekwencja swa slabosc i chore podejscie do pilki.

2 polubienia

Ustrzeliłam siedem!

3 polubienia

To znaczy ze nie wiedzials niczego? :innocent: no to bylby rekord w swoim rodzaju…
Ale wynik do zaakceptowania :innocent: :wink:

1 polubienie

Dzisiaj po poludniu albo pod wieczór,okazja do rewanżu.Bedzie maly suplement!

Wiedziałam Lewandowskiego, czyli JEDNO! :joy:

2 polubienia

@elsie kochanie Ty moje, dawno nie robiłaś quzików, walnij więc chociaż coś dla birbanciny, a collins, jak go znam zaraz się dołączy. Może być o muzyce, o sztuce w ogóle, jaki tam chcesz. ale uskutecznij. Quizów nigdy nie za dużo… :yum:

2 polubienia

Zrobię, obiecuję! :smile:

2 polubienia

Masz moje moralne wsparcie. @collins02 też Cię wesprze, znam typa… :grinning:

2 polubienia