QUIZZZ...."Stadiony mistrzów"

Wspaniale areny wielkich pilkarskich emocji na przestrzeni lat…

3 polubienia

Ooo…, coś dla mnie. Zaraza rozpoczynam walkę, tylko piwo zasięgnę…

14/16 Myślałem, że złapię komplecik, ale dwa razy zawiodła mnie pamięć. Na pytaniu 12 i 16.

W pytaniu 5, są dwie dobre odpowiedzi.

2 polubienia

No to 16/14 raczej…

Niestety,mylisz sie :innocent:

Pomyliłem klawisz, ale już poprawione.

Sprawdziłem jeszcze raz pytanie. Faktycznie, CSKA nie wymieniłeś. Przepraszam, zatem za nadgorliwość.

1 polubienie

Az sie zdziwiłem!
Pozabijaliby sie przy pierwszej okazji!

1 polubienie

Zrobiłem to odruchowo. Jak widzisz, nadmiar wiedzy czasem szkodzi… :roll_eyes: :joy:

2 polubienia

Bohatersko 14/16
Zle drugie i austriacki pilkarz czyli ostatnie
Troche się kojarzylo, ale nawet nie wiedzialam, ze Das Antas rozebrali, a bylam tam, nie na meczu.
Ale rozbieranie stadionow to nie nowosc - ze starego stadionu Atletico w Madrycie tez kamien na kamieniu nie został. A mial ciekawa architekturę - pod stadionem przebiegala pierwsza obwodnica Madrytu M30

2 polubienia

A ja se rowerkiem jeździłem po torze Formuły 1 w Hockenheim.
Jako gastarbeiter w kartoflach robiłem u bauera w okolicy.

1 polubienie

Zatrzymałam się na trzecim pytaniu, bo jestem tępa w tej kategorii.
Wszystko musiałabym strzelać.

Zatem wynik przez poddanie walkowerem 0/16

3 polubienia

Nie nowość bo praktycznie stare Wembley tez rozebrali…Stadion olbrzym w Pradze gdzie koncertowali Stonesi,tez juz nie istnieje.

1 polubienie

Jak miło widzieć uczciwą postawę!
Jest tak jak powiedzialem @Birbantowi.Dla kibica to jest łatwe ale dla innych,nie do ugryzienia.No chyba ze fuksem co w quizach czasem sie zdarza.

1 polubienie

Szacun - bardzo fajny test - niestety nie moja bajka! :clap:

1 polubienie

Kiedyś,jak Cie nie było,robilem tematycznych mnóstwo.Coś byś znalazła dla siebie :wink:

2 polubienia

Fuksem też nic z tego. Strzelałam zawzięcie po całości. Zawsze staram się walczyć do końca. Uzyskałam 6 punktów (odpowiedź znałam na żaden) Chyba zapiszę się na strzelnicę i podszkolę w strzelaniu, albo zrobię tak jak mi ktoś na końcu poradził : spróbuję szczęścia w innej dziedzinie :grin:

3 polubienia

Niestety…trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść! Niepokonanym! :wink:
Pomyszkuję w wolnej chwili w profilu może odświeżę jakiś temat.

Perfect - Niepokonani [Official Music Video] - YouTube

1 polubienie

Byl kiedys taki quiz u @elsie,o jakichś robalach,glistach czy innych larwach.Tam mialem 1 albo 2 na 10…
Bo tez tak mam.Jesli quiz nie jest wygłupem,zawsze idzie za tym jakaś wiedza.Więc warto. :relaxed:

4 polubienia

Zawsze warto. Nie tylko w guizach. :wink:

4 polubienia