Wspaniale areny wielkich pilkarskich emocji na przestrzeni lat…
Ooo…, coś dla mnie. Zaraza rozpoczynam walkę, tylko piwo zasięgnę…
14/16 Myślałem, że złapię komplecik, ale dwa razy zawiodła mnie pamięć. Na pytaniu 12 i 16.
W pytaniu 5, są dwie dobre odpowiedzi.
No to 16/14 raczej…
Niestety,mylisz sie
Pomyliłem klawisz, ale już poprawione.
Sprawdziłem jeszcze raz pytanie. Faktycznie, CSKA nie wymieniłeś. Przepraszam, zatem za nadgorliwość.
Az sie zdziwiłem!
Pozabijaliby sie przy pierwszej okazji!
Zrobiłem to odruchowo. Jak widzisz, nadmiar wiedzy czasem szkodzi…
Bohatersko 14/16
Zle drugie i austriacki pilkarz czyli ostatnie
Troche się kojarzylo, ale nawet nie wiedzialam, ze Das Antas rozebrali, a bylam tam, nie na meczu.
Ale rozbieranie stadionow to nie nowosc - ze starego stadionu Atletico w Madrycie tez kamien na kamieniu nie został. A mial ciekawa architekturę - pod stadionem przebiegala pierwsza obwodnica Madrytu M30
A ja se rowerkiem jeździłem po torze Formuły 1 w Hockenheim.
Jako gastarbeiter w kartoflach robiłem u bauera w okolicy.
Zatrzymałam się na trzecim pytaniu, bo jestem tępa w tej kategorii.
Wszystko musiałabym strzelać.
Zatem wynik przez poddanie walkowerem 0/16
Nie nowość bo praktycznie stare Wembley tez rozebrali…Stadion olbrzym w Pradze gdzie koncertowali Stonesi,tez juz nie istnieje.
Jak miło widzieć uczciwą postawę!
Jest tak jak powiedzialem @Birbantowi.Dla kibica to jest łatwe ale dla innych,nie do ugryzienia.No chyba ze fuksem co w quizach czasem sie zdarza.
Szacun - bardzo fajny test - niestety nie moja bajka!
Kiedyś,jak Cie nie było,robilem tematycznych mnóstwo.Coś byś znalazła dla siebie
Fuksem też nic z tego. Strzelałam zawzięcie po całości. Zawsze staram się walczyć do końca. Uzyskałam 6 punktów (odpowiedź znałam na żaden) Chyba zapiszę się na strzelnicę i podszkolę w strzelaniu, albo zrobię tak jak mi ktoś na końcu poradził : spróbuję szczęścia w innej dziedzinie
Niestety…trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść! Niepokonanym!
Pomyszkuję w wolnej chwili w profilu może odświeżę jakiś temat.
Byl kiedys taki quiz u @elsie,o jakichś robalach,glistach czy innych larwach.Tam mialem 1 albo 2 na 10…
Bo tez tak mam.Jesli quiz nie jest wygłupem,zawsze idzie za tym jakaś wiedza.Więc warto.
Zawsze warto. Nie tylko w guizach.