QUIZZZ...."Stadiony mistrzów"

Ale po co?
Napisalem o Pink Floyd,Black Sabbath…Nikogo to nie interesuje.Ludziom sie nawet czytać nie chce…
Nikogo nie winie.
Ale tak juz sie sprawy toczą ze albo magiel,albo nic…

2 polubienia

Tu na forum sie nie chce, czy na kwizowni?

1 polubienie

A w ogóle!
Jest jeszcze inna mozliwość która dotyka tez literature.Mozna nic nie czytać ale…Mozna takze nie umieć rozmawiac na temat tego co sie czyta.
Sam nie wiem co bierze górę…

1 polubienie

Ja wlasnie siedze nad zamowieniem. Mam takiego ksiegarza na allegro, ze jak sama oplace kuriera to paczke z listem przewozowym przygotuje u siebie w magazynie. Do tego prawdziwy bukiniarz, gatunek wymierajacy.

2 polubienia

Rozpieszczalbym takiego!
W Poznaniu byl taki od muzyki klasycznej…Pracowal w kitlu jak za komuny na warsztacie :upside_down_face:
Ale kazdy kto wchodzil do ksiegarni muzycznej kolo Okrąglaka,wiedzial ze to jest GOŚĆ.Wiedzial wszystko,potrafil polecić…
A dzisiaj nawet nie wiem czy przetrwał… :thinking:

2 polubienia

Dużo rozpieszczac się nie da, ale maila z obrazkiem wysyłam mu na Wielkanoc i Boze Narodzenie :wink:

1 polubienie

Zaraz mi sie przypomina ksiegarnia z cyklu książek Zafona…

1 polubienie

U niego pewnie internetowa :wink:
Ale przeniesienie kultury sprzedazy do netu to tez umiejętność.

1 polubienie

Być moze…
Tego akurat nie znam :innocent:
Jak nie widze człowieka to mi sie wszystko wyłącza…

Sposob pisania w necie moze sporo o czlowieku powiedziec, tylko trzeba czasu i materialu porownawczego.
Zresztą to nie tylko netu dotyczy, a slowa pisanego w ogóle.

1 polubienie

Z pewnością.Sam jestem fanem pisania.Ale oczu nie widzieć?Zapachu nie czuć?Eeee,tam…

No czasem się nie da.
Kiedys ludzie pisali listy, dluzej szly, ale mozna bylo choc papier perfumami spryskac :wink:

1 polubienie

Jest taka reklama odnosząca sie do tego zwyczaju…Nie robiłem sondy ale widze ze ludzie tego nie rozumieją…

1 polubienie

Ja to jetem ciekawa kiedy ostatni raz napisales normalny papierowy list? Bo jakąś korespondecje urzędową to mi się zdarza, ale list?

1 polubienie

W 2016 roku.Potem jeszcze była próba ale uznałem ze jak ktos ma to w doopie to mu sie nie bedę kłaniał…To byl zly czas miedzy mną a pewnym czlowiekiem.
Nie licze listów krótkich do córki bo to leci co pare miesiecy.

1 polubienie

Jestem mistrzem strzelania w ciemno …6 dobrze.

4 polubienia

Jak juz wspomniałem,była to moja odpowiedz na"mosty".Tyle ze bez zdjęć bo tego jeszcze nie potrafię.
Z drugiej strony jednak…Warto zauważyć ze stadiony na calym świecie są czymś ważnym lub wręcz nadzwyczajnym.Poza postkomuną :face_with_raised_eyebrow:
Ale i to sie zmienia.
Dzieki Bogu za te minione mistrzostwa Europy bo bez nich pewnie do dzisiaj bylibyśmy na kupie piachu…I żadna impreza Bońka z Platinim by nie pomogła…

3 polubienia

Idea tego quizu, dla mnie świetna. I, jak się okazało, sporo ludzi w nim zmierzyło swe siły.
Oznacza to że warto robić je. I tu muszę się osobiście zganić, bo mam jeden od długiego czasu niedokończony.

Ten z mostami też kapitalny.

1 polubienie

Ale…W jakim my sie świecie poruszamy?
5-10 osób…
Wiem…To też ważne i nie wolno tych "5"lekceważyć…
I być moze,dlatego jeszcze mi sie chce :thinking:
Ale w sumie,to jakis smutny ogon…Poczucie bycia marginesem jak wtedy w radiu gdy grało sie Deep Purple a za drzwiami machał łapami półgłówek w czerwonej marynarce,spec od reklamy ktory domagal sie disco polo…

2 polubienia

Mało nas to fakt. Ale liczy się jakość, nie ilość. :grinning:

1 polubienie