!4/15 pelikan mnie kopnął!
Wiedzialem ze to nie bedzie zbyt trudne
Takie dopelnienie poprzedniej zabawy.Brawo!
Początek…łatwy. Potem juz rożnie. W koncu udalo się, choc przyznam ze Pelikana i wodza ustrzeliłam
15/15
No i po zabawie
Ty masz chyba komplet we wszystkich,trzech częściach?
Mnie się nie udało…
11/15. Pytanie o Poznańskie Slowiki tendencyjne!
Wyszlo 15/15. Ale bajka o Guciu i Erytrea to szczesliwy traf, na pewno sporo wiedzialam, a reszte to z drzeniem reki klikalam, bo gdzies dzwonilo, ale daleko. Tak czy tak dzis ide zagrac w totka, moze sie uda?
Kolorki dam hurtowo wieczorem
Erytreę wzięłam na czuja…
Ja tez
Dlaczego?
No to masz troche pecha bo 2 najlepszych chyba sie nie da zaznaczyć…
Nie, przeciez sprawa jest rozwiazana - kolorki dla najlepszych, a najlepsza odpowiedz uznaniowo od tworcy pytania, @ihtiel po prostu wczesniej wstaje to i @collins02 daje
Nie był trudny.
Erytreę ustrzeliłam.
15/15.
Szkoda, że nie było pytania jaki miał przydomek generał Patton mój ulubieniec z filmów o II Wojnie Światowej;)
A to jesli zwiazane z przyrodą,nie znam…Slyszalem cos o szabli ale nie na tyle by pytać
Mamy dzisiaj trzy zlote medale
To mi musi dać do myślenia.
No to mozesz te kolory rozdac bo juz mamy trzy komplety:)
Pytanie o Erytree,bylo bardziej geograficzne.Jesli ktos potrafi umiejscowic ten kraj,domysli sie odpowiedzi.
Nie przesadzaj @collins02. Już wystarczająco daleko odbiegłeś od prawdziwej przyrody, dziś wystąpił tylko jeden żywy zwierzak.
Mój skromny wynik to 11/15 (14/15 to oczywista pomyłka). Jakich zwierzątek nie odgadłem? Crocodila, Cezara, Tecumseh’a i Bogarta. Nawet nie wiem czy one skaczą czy fruwają.
Po pierwsze,jesli 4 pudla to 11/15.
Poza tym,napisalem wyraznie ze to część 3 i ze zabawa jest potraktowana inaczej niz poprzednie.
A"do myślenia",dać mi muszą kolejne bezbłedne wystapienia naszych pań.Co zrobić aby było i trudniej,i dla ludzi jednocześnie
Tak wiec,chyba sie nie zrozumieliśmy.