QUIZZZZ ! - odrobina geografii,cz.2

Miło ale…Miales mi dostarczyc swoja wizje quizu a jak dotad nie mialo to miejsca.Zareczam Ci ze szybko sie zniechecisz.

1 polubienie

Ojejj, głowa boli!!!

Cierpliwości. Układam powoli dwa. Albo inaczej, jeden układam całkowicie, a drugi, to kilka pytań dla Ciebie, Ty dołożysz parę swoich i puścisz. Tematem będzie sport.

I tu dopiero bedą"igrzyska" bo jesli nas zabraknie w quizie sportowym to uczestnik bedzie byc może tylko jeden czyli @Bingola.

2 polubienia

Świat się przez to nie zawali. A przyjemności robienia takiego quizu nikt autorowi już nie zabierze.
Nota bene, szykuję nasz wspólny guiz o igrzyskach, nie tylko olimpijskich.
Żeby nie moje paskudne lenistwo, byłoby tego więcej z mojej strony. :grin:

3 polubienia

Fakt,jest to przyjemność ale obecnie podobna pisaniu wierszy do szuflady.

1 polubienie

Nie szkodzi. Raz się jest na wozie, drugi raz pod. Byle się nie załamywać i nie jojczyć.

Mnie na ten przykład, takie typy, jak @Antykwa @benasek i @Bingola tak zawróciły w głowie, że teraz tylko rozwiązuję te ich łamigłówki aż mnie czacha dymi.

Wsiorbało mnie to i jednocześnie istotnie zmniejszyło moje mniemanie o moim własnym rozumie. Spokorniałem. Czas mi za to zlatuje miło, gdy na ich blogach męczę te resztki, co pod kopułą je mam. :grin:

5 polubień

Pamiętasz, jak jeszcze na starym Pytamy napisałem, że jest taki jeden, co jeszcze nie wie, że się w to wciągnie? Ja to dokładnie pamiętam. Szkoda, że tego nie można już odtworzyć …
Prorok Ben chyba ze mnie wtedy wstąpił :grin:

2 polubienia

Ja sie dolacze sprawdzic, czy mozna uzyskać wynik minus jeden :nerd_face::rofl:

1 polubienie

NIE! Dotychczas udało mi się ZERO!!! :joy: :joy: :joy:

2 polubienia

Pamiętam. Ja bym się wcześniej wciągnął, ale w domu bywałem tylko w weekendy i coś tam sporadycznie dziubłem. A do rebusów, jak do jeża. A dziś to nawet za rebusy się biere, aczkolwiek z trudem wielkiem, tłumiąc łkanie… :grin:

2 polubienia

Tu słyszę pochlipywania, że ludzi coraz mniej a w zakresie zagadek odwrotna sytuacja - coraz więcej … Oki, biorę w zęby punkty i dopisuję, bo mnie ludziska zatłuką :grin:

2 polubienia