Miło ale…Miales mi dostarczyc swoja wizje quizu a jak dotad nie mialo to miejsca.Zareczam Ci ze szybko sie zniechecisz.
Ojejj, głowa boli!!!
Cierpliwości. Układam powoli dwa. Albo inaczej, jeden układam całkowicie, a drugi, to kilka pytań dla Ciebie, Ty dołożysz parę swoich i puścisz. Tematem będzie sport.
I tu dopiero bedą"igrzyska" bo jesli nas zabraknie w quizie sportowym to uczestnik bedzie byc może tylko jeden czyli @Bingola.
Świat się przez to nie zawali. A przyjemności robienia takiego quizu nikt autorowi już nie zabierze.
Nota bene, szykuję nasz wspólny guiz o igrzyskach, nie tylko olimpijskich.
Żeby nie moje paskudne lenistwo, byłoby tego więcej z mojej strony.
Fakt,jest to przyjemność ale obecnie podobna pisaniu wierszy do szuflady.
Nie szkodzi. Raz się jest na wozie, drugi raz pod. Byle się nie załamywać i nie jojczyć.
Mnie na ten przykład, takie typy, jak @Antykwa @benasek i @Bingola tak zawróciły w głowie, że teraz tylko rozwiązuję te ich łamigłówki aż mnie czacha dymi.
Wsiorbało mnie to i jednocześnie istotnie zmniejszyło moje mniemanie o moim własnym rozumie. Spokorniałem. Czas mi za to zlatuje miło, gdy na ich blogach męczę te resztki, co pod kopułą je mam.
Pamiętasz, jak jeszcze na starym Pytamy napisałem, że jest taki jeden, co jeszcze nie wie, że się w to wciągnie? Ja to dokładnie pamiętam. Szkoda, że tego nie można już odtworzyć …
Prorok Ben chyba ze mnie wtedy wstąpił
Ja sie dolacze sprawdzic, czy mozna uzyskać wynik minus jeden
NIE! Dotychczas udało mi się ZERO!!!
Pamiętam. Ja bym się wcześniej wciągnął, ale w domu bywałem tylko w weekendy i coś tam sporadycznie dziubłem. A do rebusów, jak do jeża. A dziś to nawet za rebusy się biere, aczkolwiek z trudem wielkiem, tłumiąc łkanie…
Tu słyszę pochlipywania, że ludzi coraz mniej a w zakresie zagadek odwrotna sytuacja - coraz więcej … Oki, biorę w zęby punkty i dopisuję, bo mnie ludziska zatłuką