Ooo, komus sie dawna tradycja przypomniala?
Juz myślałam, ze bedzie leciutko?
A tu nie… musiales??? Tych mistrzów dwoch kółek???
9/10
To pytanie było jednym z motorów napędowych!
9/10. Wyłożyłem sie tylko na pierwszym pytaniu, żadnego z tych seriali nie oglądałem a jeżeli widziałem, to nie pamiętam. Reszta bez problemu…
Dawno nie było quizów, musze pomyśleć nad swoim, tylko nie mam pomysłów.
Ten mi się urodził parę dni temu gdy ktoś gadał o deblu na Wimbledonie…A ja ostatnio oglądałem jeden ze wspomnianych seriali.Zreszta muszę przyznać po latach,że świetny!
A tak w ogóle,był jeszcze piąty taki serial
Randall i duch Hopkirka?
Ha! Nie pomyślałem…A to przecież jeden z moich ulubionych,z genialną,jedną z najlepszych w historii seriali,czołówką.
No jest ich 6
No to Rewolwer i Melonik?
Też nie.Tutaj po latach nie jestem pewien czy to był duet…Diana Rigg zlewa mi się z inną dziewczyną Bonda czyli Honor Blackman…Za mało pamiętam…
7:10 Wstyd się przyznać, ale wyłożyłem się na Wyścigu Pokoju. Do tego para taneczna i musical. A powinienem pamiętać.
Nie pamiętasz Bolera???
Hmm…
W każdym razie,quiz udany.Każdy ma jakieś pudła
Nie kazdy musi pasjonowac sie tancami na lodzie. Ale fakt byl to przelom na miarę kopernikanskiego w tej dziedzinie.
Żeby było śmieszniej, to widziałem wykonanie Bolero w tv i zachwyt mojej małżonki oraz moich rodziców. Coraz gorzej z tą moją pamięcią. I
No właśnie…
Tego chyba nie dało się"uniknąć"…
Ja byłem wtedy na farmie w Puszczy Nadnoteckiej.Kompletna dzicz ale…Na szczęście,z prądem.
Ale nawet jeśli coś nie działało [wszak to był 1984!] to zawsze można było sie zaczepić na stacji w Krzyżu.
Bolero jednak trafiłem idealnie,jak Pan Bóg przykazał.W transmisji na żywo.
Wtedy to był szok…Przełom!
Ulice San Francisco.Karl Malden i młody Michael Douglas…