Audycja nadawana na 1 programie PR od 1971 do 1981 roku.Pamiętam ostatnią z grudnia 81.
Leciała jakaś muzyczka,nawet fajna.Pamiętałem ją do czasów dzisiejszych,ale nie znałem wykonawcy.Parę dni temu poznałem.Lepiej późno niż wcale ![]()
Uwaga zapodaję..!
![]()
Audycja nadawana na 1 programie PR od 1971 do 1981 roku.Pamiętam ostatnią z grudnia 81.
Leciała jakaś muzyczka,nawet fajna.Pamiętałem ją do czasów dzisiejszych,ale nie znałem wykonawcy.Parę dni temu poznałem.Lepiej późno niż wcale ![]()
Uwaga zapodaję..!
![]()
Kawałek typu ever together close my eyes forever
![]()
Pamiętam jak przez mgłę. Był nadawany w Jedynce radiowej. Słuchałem trochę ale potem przerzuciłem sie na Trójke.
W Wikipedi podają datę,do kiedy był nadawany,ale cofając się pamięcią i walcząc ze sklerozą,stwierdziłem że wdarł im się chyba bląd ale nie jestem pewien.
Fajna audycja była.W ostatniej podali,że z niej właśnie do Trójki dziennikarze przejdą.
Nazwe kojarzę. Ale to zdaje sie byly godziny innej aktywnosci niz sluchanie radia, a zycie toczylo solie glownie przy Trójce.
Turski był gościem o niewykorzystanym potencjale.Tutaj…Nie wiem czy to jakość nagrania ale mam wrażenie ze słyszę Kubę Strzyczkowskiego…