"Ranczo" - tak się zastanawiam

Czy gdyby Lucy więcej pokazywała byłoby to z korzyścią dla rozwoju serialu i dla oglądalności?
Bo tak oglądam i oglądam i całkiem seksowna z niej kobieta (Ilona Ostrowska w roli Lucy)

Przykro mi ale nie oglądałam Rancza. Rozebrana Lucy nie skusiłby mnie do siedzenia przed telewizorem.

3 polubienia

Zapewne :innocent:
Ranczo to chyba ostatni serial na który kiedyś zwróciłem uwage.Teksty,zachowania oraz kilka malych ról to perełki które przyciągały przez jakiś czas…Ale chyba przede wszystkim, ta umowność którą kojarzyłem najbardziej z dawnym kinem czeskim spod znaku Jiri Menzla.
Natomiast jestem zdecydownie przeciwko owemu pokazywaniu…Ostrowska jest wystarczająco seksowna by nie burzyć wyobrazni :wink:

2 polubienia

Ja polskich seriali to tak od 1990 nie ogladalam. “Zagranicznych” tez nie za bardzo.

2 polubienia

Mam podobnie.Polskich wcale choć kiedyś,dawno temu,oglądałem jakichs 20-30 pierwszych obrazków pt.“Na dobre i na złe”
Potem wrociłem na krótko gdy pojawił sie tam moj najstarszy znajomy ,jeszcze z dzieciństwa [ze świata aktorskiego] Michał Grudziński…Ale to tylko epizody
Moje zainteresowanie serialami wyczerpało sie w latach 80-tych na"Północ,południe" i przede wszystkim"Cudowne lata".Zresztą to była bardzo dobra dekada dla seriali.
Wyjątki robię dla seriali kryminalnych gdy zagadki są podane w klasycznej formie.Innymi slowy,“Poirot”,"Bergerac"i inne,tym podobne.

2 polubienia

Jak takie lubisz to sprobuj, skadinad produkcji angielsko francuskiej Death in Paradise
W Polsce Śmierć pod palmani.
Leci od 2011, ale za duzo odcinkow tam nie ma, angielskim obyczajem cos 7 czy 8 odcinków na sezon.
Widoki ładne a zagadka rozwiazuje sie co odcinek.

1 polubienie

Ranczo jest zdecydowanie najlepszym serialem komediowym ostatnich dwóch dekad i to bez “pokazywania” zbędnej golizny. Film doskonale pokazuje polskie, przeciętne społeczeństwo, zwykłych ludzi i ich problemy podlane sosem komediowym.

3 polubienia

Pełna zgoda.Choc moje rozeznanie już nie jest takie jak dawniej :cowboy_hat_face:

2 polubienia

Wtedy odezwały by się feministki i posłanki lewicy

Zachęcam do oglądania. Dobry serial.
Można za darmo na stronie tvp

2 polubienia

Dziękuję za rekomendację. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Nie sądzę, żeby protestowały. Kiedyś przypadkiem trafiłam na program (chyba seryjny) Hotel Paradise. O protestach nie czytałam.

Przepraszam ale czy jesteś pewna że w tym,hmmm…programie,biorą udział np. feministki?
Tutejsza"4",jest wypełniona po brzegi takimi rzygowinami i z bólem musze przyznać że gdybym miał do wyboru,feministke czy ów hotel paradise,to wybrałbym to pierwsze…
Nie myślałem że kiedyś to powiem ale…No niestety.W taką strone zmierza telewizja.Kiedyś kradła czas a dzisiaj na mojej liście owych"złodzieji",nie łapie sie nawet do top-10 :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

nie, ale dość roznegliżowane hm… panie :slight_smile:

1 polubienie