Czy gdyby Lucy więcej pokazywała byłoby to z korzyścią dla rozwoju serialu i dla oglądalności?
Bo tak oglądam i oglądam i całkiem seksowna z niej kobieta (Ilona Ostrowska w roli Lucy)
Przykro mi ale nie oglądałam Rancza. Rozebrana Lucy nie skusiłby mnie do siedzenia przed telewizorem.
Zapewne
Ranczo to chyba ostatni serial na który kiedyś zwróciłem uwage.Teksty,zachowania oraz kilka malych ról to perełki które przyciągały przez jakiś czas…Ale chyba przede wszystkim, ta umowność którą kojarzyłem najbardziej z dawnym kinem czeskim spod znaku Jiri Menzla.
Natomiast jestem zdecydownie przeciwko owemu pokazywaniu…Ostrowska jest wystarczająco seksowna by nie burzyć wyobrazni
Ja polskich seriali to tak od 1990 nie ogladalam. “Zagranicznych” tez nie za bardzo.
Mam podobnie.Polskich wcale choć kiedyś,dawno temu,oglądałem jakichs 20-30 pierwszych obrazków pt.“Na dobre i na złe”
Potem wrociłem na krótko gdy pojawił sie tam moj najstarszy znajomy ,jeszcze z dzieciństwa [ze świata aktorskiego] Michał Grudziński…Ale to tylko epizody
Moje zainteresowanie serialami wyczerpało sie w latach 80-tych na"Północ,południe" i przede wszystkim"Cudowne lata".Zresztą to była bardzo dobra dekada dla seriali.
Wyjątki robię dla seriali kryminalnych gdy zagadki są podane w klasycznej formie.Innymi slowy,“Poirot”,"Bergerac"i inne,tym podobne.
Jak takie lubisz to sprobuj, skadinad produkcji angielsko francuskiej Death in Paradise
W Polsce Śmierć pod palmani.
Leci od 2011, ale za duzo odcinkow tam nie ma, angielskim obyczajem cos 7 czy 8 odcinków na sezon.
Widoki ładne a zagadka rozwiazuje sie co odcinek.
Ranczo jest zdecydowanie najlepszym serialem komediowym ostatnich dwóch dekad i to bez “pokazywania” zbędnej golizny. Film doskonale pokazuje polskie, przeciętne społeczeństwo, zwykłych ludzi i ich problemy podlane sosem komediowym.
Pełna zgoda.Choc moje rozeznanie już nie jest takie jak dawniej
Wtedy odezwały by się feministki i posłanki lewicy
Zachęcam do oglądania. Dobry serial.
Można za darmo na stronie tvp
Dziękuję za rekomendację.
Nie sądzę, żeby protestowały. Kiedyś przypadkiem trafiłam na program (chyba seryjny) Hotel Paradise. O protestach nie czytałam.
Przepraszam ale czy jesteś pewna że w tym,hmmm…programie,biorą udział np. feministki?
Tutejsza"4",jest wypełniona po brzegi takimi rzygowinami i z bólem musze przyznać że gdybym miał do wyboru,feministke czy ów hotel paradise,to wybrałbym to pierwsze…
Nie myślałem że kiedyś to powiem ale…No niestety.W taką strone zmierza telewizja.Kiedyś kradła czas a dzisiaj na mojej liście owych"złodzieji",nie łapie sie nawet do top-10
nie, ale dość roznegliżowane hm… panie