… z dedykacją dla naszego guru
Kto ma ochotę rozwiązać, czekam do 3 czerwca na PW, wyniki później
Pierwszy raz zapodaję, więc nie wiem co mi się wklei…
Pierwsze litery: M.B., B.S.N.D.D
A teraz idę spać. Pa!
… z dedykacją dla naszego guru
Kto ma ochotę rozwiązać, czekam do 3 czerwca na PW, wyniki później
Pierwszy raz zapodaję, więc nie wiem co mi się wklei…
Pierwsze litery: M.B., B.S.N.D.D
A teraz idę spać. Pa!
Hej. A poczekasz dluzej? Dzus mam male trzęsienie ziemi ale jutro chętnie się zmierze z rebusem. ( raczej na komputerze niz telefonie)
Poczekam, pojutrze wyjeżdżam na dłużej i nie wiem jak tam z zasięgiem znów będzie.
Buziaki !
Rozwiązanie:
Mamy bazę, byle Szczery nie dał drapaka.
Mamy, Ba, zęby, leszcz, erynie, ład (wspak), Rad (kołowo), paka
Odgadliśmy? No proszę bardzo. Brawo Ty! Brawo my!
Cieszy mnie,że rozpisałaś rozwiązanie, nie łapię się za rebusy z niewiedzy, nie mam bladego pojęcia, po kiego czorta piszesz kołowo a wskazówka jest w kwadracie z kominem u góry hahaha. Mylicie przeciwnika na każdym kroku , a próbowałam, jak bum cyk cyk, próbowałam to rozwiązać, bez “wiki” nic by z tego nie wyszło, dzisiaj się dowiedziałam,że na łobrazku som jakieś erynie ( dobrze ,że w rogu są ich imiona) :))))
@anon75849589 jakby co, to służę pomocą. Zorganizuję Ci darmowy kurs rozwiązywania rebusków, dostaniesz na koniec piękny certyfikat, jeszcze kawę postawię.
Jak się bardzo uprę, sama dojdę do celu, i tak w wielu przypadkach muszę korzystać ze ściągawek, jest ryzyko, jest zabawa :))) a potem obiecana kawa :))))
Nie wiem w jakiej jesteś sieci, jeśli w Play, to możesz sobie zrobić inne ustawienia , żeby mieć dobry zasięg . Na mojej działce rekreacyjnej, często go tracę, dlatego weszłam w Ustawienia - Więcej -Sieć komórkowa. Ustawiasz w ten sposób roaming krajowy, Play to chyba jedyny operator, który korzysta z zasięgu innego operatora i co ważne!!! bez żadnych dodatkowych opłat. Ja jestem w Play, zrobiłam ustawienia na T-Mobile , T-Mobile Play, swobodnie rozmawiam, sms-uję i korzystam z internetu bez żadnych ukrytych kosztów.
Brawo @anon75849589, prawdziwa kombinatorka!
A ja zapraszam na moje nowe zagadki:
Wzięłam się dziś za rozwiązywanie, a tu… już podana odpowiedź! Nie zdążyłam wysłać.
Trzeba będzie napisać do Aszki petytium, by nie podawała rozwiązań.
Albo niech poda za rok
Ha ha ! :)))
@ewa, sama nie lubię, kiedy zadanka są przesadnie przekombinowane (co oznacza, nie tylko to, że rozwiązując taką łamigłówkę odczuwa się niechęć i mękę, ale też świadczy to o jakimś braku wyczucia autora), więc sama od takiego udziwniania stronię, żeby właśnie zbytnio “nie mylić przeciwnika”
Ale wymyślić coś, co się rozwiązuje z przyjemnością (nie mylić ze stopniem trudności), wcale nie jest tak łatwo, tu jest potrzebna właśnie jakaś finezja, intuicja, tak sobie myślę… No a jeśli jeszcze ktoś pochwali, to już radocha nie z tej ziemi !
Ja Ci mówię eva, wykombinuj cosik, bo na mój “babski nos”, na jednym rebusie się u Ciebie nie skończy. Połkniesz bakcyla na amen !
Ja to wiem !
@anon75849589, dzięki, to też przerabiałam - ja jestem w takim miejscu (teren tak ukształtowany), że tutaj każdy chcąc normalnie pogadać wychodzi z domu i szuka punktu bez względu na sieć (choć Plus najlepszy…), większe, czy mniejsze, ale zawsze są zakłócenia.
Ojej… @gra, , sorki, to moja wina…, myślałam, że po tylko dniach już nikt się za to nie zabierze… Ale obiecuję, że się poprawię !
Będą i daty i nawet “przypominajki”
Byle nie tydzień, bo to za krótki termin, zwłaszcza latem (więcej pracy). Podziwiam Cię, że umiesz układać rebusy, ja ledwo co je rozwiązuję