Ręce do róry!

Daj spokój.
U mnie dzisiaj gorsze powietrze niż w Warszawie przy Marszałkowskiej…
Kto by chodził w smogu?

2 polubienia

No wlasnie ogladam dziennik.
Podaja, ze Londyn zamkniety, lotnisko z ograniczeniami.
Poploch w Hiszpanii czy ludzie wracajacy na swieta nie przywlekli tego tutaj? A ci co nie zdazyli pewnie utkna na Wyspach?
Na szczescie ponoc tylko szybciej zaraża, ale bardziej zjadliwy wirus nie jest.
I na szczepionke reaguje.

2 polubienia

Światowy rząd zwiera szyki! Wszędzie wprowadzają równolegle to samo a potem szczepienia czipami. W nowym roku nie będzie już normalnych ludzi. Lecimu na Marsa? Kto ze mną? Tam musi być jakas normalna cywilizacja! :slight_smile:

3 polubienia

u nas miedzy 23-27 covida nie ma.moga sie spotkac osoby z 3 gospodarstw domowych,ale tylko w tym kregu.nie mozna w jednym dniu z dwoma a w nast.z innymi dwoma.przed i po,te same restrykcje co wczesniej-nie mozna sie w domu z nikim widywac.

o kurcze ja ciagle wiem o trzech poziomach.musze nadrobic zaleglosci w tym temacie.

1 polubienie

Disco bylo i jest do dzisiaj,moja ulubiona forma taneczna.Oczywiscie to z lat 70-tych.KC And The Sunshine Band albo Chic wrecz uwielbiam.
Oraz oczywiscie niemal wszystkie single Earth Wind And Fire :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ja proponuje na wschod.
pod hasłem *“Wodzu, prowadź nas na Kowno” *
Bedzie to z rownym skutkiem.

2 polubienia

Z ważnych powodów można. A jeśli chodzi o wakacje? Australia jest wielka, roznorodna i piękna, więc kazdy znajdzie cos dla siebie jesli chce gdzies wyjechac :stuck_out_tongue: Ja zwiedzilam niedawno moją najblizsza okolicę, przeszlismy ponad 100km i to niesamowite jak roznorodny krajobraz był tylko na tym odcinku.
Mialam w planach wakacje w Azji i w Polsce, ale it is what it is. Juz wole tu siedziec niz w samolocie przez 14 godzin obok kogos z koroną i zarazic rodzinę po przyjezdzie.

2 polubienia