Tak jak i ona i większość tutaj
“Takich jak ona” czyli zbyt mądrych żeby się nabrały? I nie wmawiaj komuś że ja kłamię. Skoro taki mądry i odważny jesteś to sam napisz co pisałeś zamiast nagle ideał zgrywac bo ojcem zostałeś,podczas gdy nasze dzieci i nasze uczucia do nich miałeś głęboko w swojej zakłamanej d** ie. Miłego dnia:)
Kto zagrywa ideał? Nie rozumiem, było walkowane tysiące razy jedno i to samo i chyba prócz Ciebie każdemu się już to znudziło.
Powtarzam raz jeszcze, nie wypowiadaj się więcej w moich pytaniach. Tutaj też nikt Cię nie zapraszal.
Zaklamana to jesteś Ty i Twoja banda kolezkow
Najlepiej trzymać się tematu. Co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Ktoś musi być mądrzejszy. Ludzie się zmieniają. Ja w to wierzę. Widok zdrowego dziecka wszystko wymazuje. Liczy sie kochanie.
Jak ktoś Ci wmawia coś, co nie było prawda i jeszcze się przy tym śmieje i próbuje przekonywać innych, no to każdy by zareagował, by nie dać sobie wejść na łeb, dosyć tego
Mam nadzieję, że nie do zobaczenia
Hahaha “coś co nie było prawdą.”
Udowodnij
Co ci udowodnić? Że opisywales co zrobisz z moją córką na przykład? Czy że moje dzieci miały umrzeć bo tego sobie życzyłes? Czy że przysylales mi zdjęcia zmaltretowanych zwłok pisząc że to cie podnieca i co chciałbyś ze mną zrobić? Czy może te późniejsze przeprosiny? Nie ma sprawy. Mam nadzieję że w notebooku nadal mam te 700 screenow więc myślę że spokojnie będę mogła udowodnić.Az specjalnie dla Ciebie odpale kompa po 2 latach nie używania.
Miłego wieczoru.
Chętnie to zobaczę. Tak, normalnie teraz idę po nóż i pozabijam cała swoją rodzinę, a potem jadę do Ciebie, heh
Mam gdzieś co zrobisz. Tylko nie wmawiaj wszystkim dookoła że ja kłamię
Gdybyś nie klamala, nie pisalbym, że kłamiesz, proste.
A teraz, precz
PS, leć z tymi screenami na policję, może jeszcze mnie złapią i zamkną w celi w kaftanie, bo jestem psychiczny i morduje każdego
W przeciwieństwie do ciebie nie mam absolutnie żadnego powodu żeby kłamać
A na policji byłam 5 lat temu więc nie rżnij głupa bo to zbędne:) precz Doprawdy bywasz czasem bardzo zabawny.
Przecież wszyscy wiedzą, że wtedy ktoś się podszywal pode mnie, bo policja do mnie nawet nie zspukaka, a sprawca był ktoś z Poznania, ja nawet nigdy w Poznaniu nie byłem, więc przestań bredzic pod swoich przydupaskow
Nie,nie ,nie. Akurat do mnie to ty pisales A nie podszyw:)
Jeden moderator zamyka temat,drugi przenosi połowę postów tutaj i daje idiotyczny tytuł. A kontaktujecie się między sobą czy tak co komu pasuje @okonek?
a zgadnij.
Nie wiedzialem, ze utworzylem post. Jakies moderatorskie czary.