Dokladnie;) potrzebuje taty, ktory jest blisko i sie interesuje oeaz opiekuje:)
Człowieku, daj mi spokój i zajmij się swoją rodzinką, łazisz za mną jak idiota
Te prymitywne uwagi to nie wiem dla kogo piszesz …i po co
Ten poczatek odpowiedzi tak prawdziwy, ze az smutny…
Czlowiek latami trolluje, wyzywa, a jak potrzebna porada i pomoc, to sam potem do nas przychodzi.
Na szczescie inni potrafia doradzic, bo w koncu czym dziecko zawinilo bledami ojca.
Masakra, Ty chyba tutaj leczysz kompleksy, non stop się do mnie przysrywajac . Co ma jedno do drugiego? Internet to tylko internet, ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię te dwa światy odróżnić
Moje dziecko ma dużo lepiej niż inne, rzekomo u “normalnej rodziny”, ale Was by ucieszyło na pewno, gdyby mnie zamknięto, a dziecko zabrane do rodziny zastępczej, jakaś aferka z tym związana też by Was nakarmila. Powtarzam zajmij się swoją adoptowana rodzinka
A moje ma`a zaje***go tatę.
Ale co mnie to obchodzi, może być nawet kosmonauta
Dokładnie to samo co nas może obchodzić że twoje dziecko ma lepiej niż inne,nie? A skoro ty z taką lubością piszesz o “adoptowanej rodzinie” to ja mogę z taką samą lubością napisać że moje dziecko ma zaje***go tatę. Swoją drogą co Ty możesz wiedzieć o naszej rodzinie i naszym dziecku. Jedno wielkie nic,wszak nie chwalimy się tak jak ty pewnymi sprawami.
Piszę co chce, nie chcesz to nie czytaj, czego się przypieprzasz. A poza tym kto Ci kazał tutaj się wypowiadać, nic do Ciebie nie pisałem, a potem będziesz udawała ofiarę i płakała, ze Tensor Cię zaczepia.
Moja odpowiedź była na stwierdzenia, z dupy wyssane , Twojego gogusia
Mam również identyczne pytanie, co Ty możesz wiedzieć o mnie i mojej rodzinie. Wiecie tylko to, co ja Wam napiszę. I tak ma zostać
Który taki mądry nazwał dzieciaka bachorem?
Ja, a bo co
O kim to było?
Myślisz, że pamiętam…
To jedno z lagodniejszych określeń jakich używał w stosunku do cudzych dzieci:)
Jasne, kobieto zajmij się swoim życiem, no chyba, że własnego nie masz. Nie życzę sobie byś więcej wypowiadała się w moich pytaniach, dosyć tego
Grubo.
Wierz we wszystko, co ona pisze, a zimą będziesz w klapkach biegał.
Nie wierzę we wszystko ale wiem że miałes okres gdzie nikogo nie oszczędzałeś.