Robicie jakieś plany na 2021?

Bo ja tylko jeden zdrowia zycze, bo rozumem to roznie bywa

3 polubienia

Mam trochę planów na przyszły rok, ale i tak bym je miał, bez względu na zmianę daty.

3 polubienia

Podobnie jak u Ciebie,tylko zdrowie jest mile widziane :))

3 polubienia

Ja do zdrowia dodam jeszcze szczęścia …

(Na Kursku byli zdrowi jak młode byki, ale to było za mało, by feralny rok przeżyli …)

4 polubienia

Mam 1 ambitne postanowienie - brak postanowień.

3 polubienia

A nie zalozenie klubu AA?
Anonimowego Antyalkoholika?

Zawsze mam jakies plany.Nie mylic z postanowieniami!!!
Ale jednocześnie,wlasnie mija 11 miesiąc gdy zrealizowalem ostatni plan czyli podroz na Sycylie…
Innymi slowy,nie da sie z zaistnialych okolicznosciach przyrody.
Nawet nie wiem kiedy uda mi sie tutaj skiazki ściągnąc ani kiedy wreszcie do domu polece…
Nic sie nie da.

2 polubienia

Może zrobie kurs na terapeutę do spraw uzależnień.

Jesli odblokowali przewozy do GB to brokerzy przewozowi dzialaja, sprzedawcy na Allegro ida na wspolprace, zapakuja i wysla jesli oplaciles kuriera, ewntualnie Empik. Jak to wyglada z antykwariatami to nie probowalam. Ale przewoz 5 kg standardowej przesylki to ok. 70 - 100 PLN

1 polubienie

Owszem,w ostaecznosci paczka…Ale jestem bardzo nieufny.Kurierzy ostatnio tylko nas wnerwiają…

W Hiszpanii to dziala. I to niezle.
Ale pisze o mojej wsi i okolicach. Chociaz i lata temu tez nie bylo z tym kłopotu

Marzenia tak. Planów nie.
Ponoć jak chce się Pana Boga rozśmieszyć trzeba powiedzieć że ma się jakieś plany :sob:.

3 polubienia

Plany? 2020 wyjątkowo podkreślił, że jak chcesz rozśmieszyć Pana Boga, to mu opowiedz swoje plany :rofl:

2 polubienia

Bog to zrobil co mogl :laughing:
Teraz to i o fachwca trudno :smiling_imp:

3 polubienia

Zobacz co napisałam godzinę wcześniej
PS. Nawet plany sylwestrowe (, bardzo proste telewizor i kapcie) nie wypaliły - trzeba było o 23po Mloda jechać. a co dopiero na cały rok!

2 polubienia

Zrobić prawko nareszcie :grin: czas najwyższy :roll_eyes:

2 polubienia

A dlaczego trzeba bylo po nią jechac? :flushed: wszystko ok?

2 polubienia

Corka jest awanturnicza i ma zwyczaj pakowania się w problemy. @ihtiel mam nadzieje, ze jej to przejdzie

2 polubienia

Chcesz rozśmieszyć pana Boga?
…powiedz mu o swoich planach :smirk:

2 polubienia

Już ok. Do nas na wieś w nocy nie da się dojechać. Siedziała tam we Wrocławiu na przystanku bez kurtki i mówiła że nie może do nich wrócić bo gdzieś poleźlj i nie ma gdzie się podziać. Po co wyszła opowie dziś.