W necie jest większy wybór. Popularne sieciówki mają rzeczy modne i chodliwe i to głównie dla młodzieży. Próbowałem ostatnio kupić spodnie sztruksowe. Nie ma. A dlaczego pytam? Bo nie idą. Więc zamówiłem w necie. W razie czego można odesłąc.
Identyczne,nie?
Lewa nogawka na wysokości uda ok 10 cm ma podobny w miarę wzorek. No nie… nie mogę dalej pisać, bo aż piszczę ze śmiechu.
Pocieszyć Cię?
Masz ładne stopy i jesteś sporo szczuplejsza niż Ci się wydaje, bo zamówiłaś portki co najmniej o 3 numery za wielkie.
Za taką podmiankę, to z kałachem bym do nich pojechał…
@Vilemo mogę Ci swojego panzerfausta pożyczyć…
Ya pier…
Towar nie byl przetestowany
Na manekinach i w zurnalach ?
Nie licząc dworskich portretów?
@Nunu @Vilemo nie wszystko jest tym co sie sprzedaje
Ale o co chodzi? Nie widać żadnej różnicy …
A moje spodnie sztruksowe jakie przyszły wymagały tylko skrócenia nogawek, ale to normalka. Reszta ok.
Ja to bym się nawet śmiała, gdyby nie to, że po przytyciu ktoś mi kilka razy mówił, że schudłam… żeby sobie nie uświadamiać swojego prawdziwego stanu zamilknę więc.
Ja im taka reklamę na FB zrobiłam tymi zdjęciami ( a i furorę przy okazji ) że po trzech dniach miałam zwrot kasy na koncie.
A propos…Sprzedam spodnie z drugiego zdjęcia.
Ktoś coś ?
No wiesz… Ładne te spodnie, ale ja mam już za dużo spodni. Teraz kupuję spódnice
No… przepiękne
Mogłabyś się ucieszyć, że tak schudłaś. Ja nie kupię, bo nie wiem w końcu czy schudłam czy przytyłam …
To jest taki rodzaj czarnego humoru który czasem i mnie sie trzyma!
To w dziale turystyka na Białoruś?
@okonek , nie bądź taka drobiazgowa, bo załamiesz dziewczynę.
Nie wiem co jeszcze może się stać żeby mnie totalnie załamać…Co mnie nie złamie to mnie wewnętrznie roz****li…
Ale jak nie zabije to wzmocni