NIE MA WYBIERANIA.
Losujemy uczciwie:
bałem się, żeby tylko znów nie w tej Polsce, ale na szczęście wyrąbało mnie do Rumunii:
NIE MA WYBIERANIA.
Losujemy uczciwie:
bałem się, żeby tylko znów nie w tej Polsce, ale na szczęście wyrąbało mnie do Rumunii:
No, na to rumunskie szczęście to tak z deszczu pod rynne.
A Ty gdzie się urodziłaś ponownie?
Mnie wyslalo do Singapuru. A ja na wyspach cierpię na rodzaj łagodnej klaustrfobii.
a zdjecie gdzie? ech
Ale wlasnie doczytalam, ze to najdrozszy kraj swiata, a pozostale zdjecia pokazują, ze Dubaj może się schowac ze swoja zabudową. W Singapurze dopiero architekci szaleją.
Mam wejść w tego linka i co dalej? P.S. Też bym nie chciała ponownie w Polsce.
i wylosuje Ci
Botswana, Gaborone. A zdjęcie to nie umiem, zresztą nie pokazało się żadne zdjęcie.
Z netu
Jak na Afrykę?
Holandia - okolice Hagi, dom piętrowy z 3 garażami, 2 auta na podjeździe, pośród zielonych gęstych lasów i krzewów. Pomarzyć można - ja i żona, może dzieci i pies, musiał bym pracować po 16 godzin by się nim nacieszyć
W Holandii lepiej płacą.
Suazi, kraj obok RPA. Wygląda dosyć pierwotnie, ale co tam, idą ciężkie czasy, a tu taka sielanka się szykuje…
Dla mnie za bardzo skomplikowane.Nie wiem gdzie tam ciskać.
Ciśnij NEXT tak jak w tym filmie z Cagem.
Nie pomyślałem o zdjęciu by tu wkleić, cieszyłem się zielenią lasów, u mnie to lasy niedługo będą tylko na zdjęciach wspomnieniem. Wszystko jest wycinane i na zachód wożone, by to potem tu do kraju importować byle była kasa. Nie szanujemy swej natury czy przyrody
Estonia.Jakiś słup energetyczny w szczerym polu.Nie jest źle
ech
DOBRE!Międzyrzecz Konstytucji 3 Maja 61!!!
Ktoś tam był ?