Rodzisz się ponownie. Gdzie lądujesz?

NIE MA WYBIERANIA.
Losujemy uczciwie:

bałem się, żeby tylko znów nie w tej Polsce, ale na szczęście wyrąbało mnie do Rumunii:

1 polubienie

No, na to rumunskie szczęście to tak z deszczu pod rynne. :rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

A Ty gdzie się urodziłaś ponownie?

Mnie wyslalo do Singapuru. :wink: A ja na wyspach cierpię na rodzaj łagodnej klaustrfobii.

1 polubienie

a zdjecie gdzie? ech

image

Ale wlasnie doczytalam, ze to najdrozszy kraj swiata, a pozostale zdjecia pokazują, ze Dubaj może się schowac ze swoja zabudową. W Singapurze dopiero architekci szaleją.

3 polubienia

Mam wejść w tego linka i co dalej? P.S. Też bym nie chciała ponownie w Polsce.

1 polubienie

i wylosuje Ci

1 polubienie

Botswana, Gaborone. A zdjęcie to nie umiem, zresztą nie pokazało się żadne zdjęcie.

1 polubienie

Z netu
Jak na Afrykę?
image

2 polubienia

Holandia - okolice Hagi, dom piętrowy z 3 garażami, 2 auta na podjeździe, pośród zielonych gęstych lasów i krzewów. Pomarzyć można - ja i żona, może dzieci i pies, musiał bym pracować po 16 godzin by się nim nacieszyć

1 polubienie

W Holandii lepiej płacą.

1 polubienie

Suazi, kraj obok RPA. Wygląda dosyć pierwotnie, ale co tam, idą ciężkie czasy, a tu taka sielanka się szykuje…

2 polubienia

Dla mnie za bardzo skomplikowane.Nie wiem gdzie tam ciskać.

Ciśnij NEXT tak jak w tym filmie z Cagem.

2 polubienia

Nie pomyślałem o zdjęciu by tu wkleić, cieszyłem się zielenią lasów, u mnie to lasy niedługo będą tylko na zdjęciach wspomnieniem. Wszystko jest wycinane i na zachód wożone, by to potem tu do kraju importować byle była kasa. Nie szanujemy swej natury czy przyrody

1 polubienie

Estonia.Jakiś słup energetyczny w szczerym polu.Nie jest źle :wink:

4 polubienia

1 polubienie

ech

DOBRE!Międzyrzecz Konstytucji 3 Maja 61!!!
Ktoś tam był ?

1 polubienie