Taka tv sniadaniowa moze byc bardzo wesolym miejscem
Niestety,tam gdzie powinno byc powazniej czyli na stronach sportowych,czesto widać ze autorzy tekstów nie wiedzą co piszą lub nieudolnie przepisuja artykuly z prasy zagranicznej.
No nie ma Tomaszewskiego,nie wiem czy Karol Stopa pracuje dla Eurosportu…Fibak ladnie mówi ale wiecej w tym sentymentu niz treści…
Icewoman
Założę się, że od teraz wielu sportowców zacznie jeździć na turnieje z własnym psychologiem, Nawet McEnroe mówił o roli psychologa w sukcesie Igi. W porównaniu z Rosjanką, która ciskała się przez cały turniej jak onegdaj Janowicz Iga była niesamowicie opanowana.
A pamiętasz @collins02 mecz Fibaka w finale turnieju Masters z Orantesem? Bodajże 1976 lub 77. Fibak miał wielkie szanse na zwycięstwo, prowadził i wtedy w czasie przerwy puszczono na cały stadion wywiad z siedzącym na widowni Kirkiem Douglasem, który powiedział, że Polak ma zwycięstwo w kieszeni. Fibak sie chyba zdekoncentrował, poczuł zbyt pewnie, przegrał seta i potem cały mecz. Ale emocje były wielkie!
Doskonale to pamietam bo oglądałem to do końca przekazu.I bylo dokladnie tak jak piszesz
Mc Enroe trafniej ostatnio slowa dobiera niz Fibak))
Co do reklam? Z czegos musi zyc.
Tenis wyczynowy tani nie jest.
Kwestia ich jakosci i doboru tresci.
Pilkarzom,tak dla przykladu,zawsze to szkodzilo…
zalezy ktorym?
szczerze mowiac nie wiem z kim maja hiszpanscy pilkarze umowy reklamowe, bo ja tu ich w reklamach nie widzialam. jedynie jak pisalam ze sportowcow pokazuje sie czasem Nadal, bywal Alonso i kilka osob z takich bardziej niszowych jak plywanie synchroniczne, ale to noworoczna reklama szampana Freixenet
No i mamy kolejną ambasadorkę polski w wydaniu światowym .
Oj nieeee…Mialem na mysli polskich
A faktycznie cos mi sie o uszy obilo, ze po wystepie w reklamach zaczeli na boisku gwiazdorzyc zamiast grac?
No coz nie kazdy jest niejakim Krysia Ronaldo
Djokowić zmieciony z kortu przez Nadala.
Juz pisalam, Nadal jak zaczyna grac to idzie jak czolg
I tym razem tez nie zawiodl.
Jednak rozmiary tej wygranej,zaskakują.Okazuje sie ze na chwile obecną to on jest najbardziej długowieczny…
Wczesnie zaczal wygrywac
I jednak oparcie w rodzinie (nie najbiednirjszej zreszta) - bolaczka chyba wszystkich wybitnych i utalentowanych sportowcow - na pewnym etapie pojawia sie stado dzialaczy pijawek 'wiedzacych lepiej" czego zawodnikowi potrzeba. W sportach indywidualnych czesto jest to gwozdz do trumny. A Nadal pewnie pogra jeszcze ze dwa - trzy sezony, wydaje sie byc znowu w dobrej formie. Chyba, ze go znowu jakas kontuzja dopadnie?
W kazdym razie 13 pechowa dla niego nie byla
Jeszcze zanim wyjechalem,ogladalem jego boje z Federerem.A to juz blisko 16 lat temu.
Tak,podpinanie sie pijawek pod sporty indywidualne to jest jak gangrena…Ale jesli sie uda odbic…Idze juz teraz raczej nikt krzywdy nie zrobi.
H.Hurkacz-M.Polmans 6:2; 7:5 w pierwszej rundzie halowego turnieju ATP w Kolonii.
Zupelnie przyzwoicie i pewnie choc poczatek 2 seta mogl zdenerwowac najbardziej cierpliwego kibica.
IGA ma ojca z doswiadczeniem jak sie pijawek pozbywac.
Nie wszyscy maja tyle szczescia.
Przeciez to byly sportowiec a nawet olimpijczyk.
Na chwile obecna,zakladam ze Iga sobie poradzi.Jakos nie pasuje mi do niej widok rozmemlanej celebrytki.To nie ten typ dziewczyny.
Zgadza sie.
Ala polskie piekielko nie odpusci “takiej” okazji.
Zwlaszcza, ze celebryckie pustaki plci obojga obrodzily i zaczynaja juz byc nudne.