Rolland Garros czas zacząć!

Taka tv sniadaniowa moze byc bardzo wesolym miejscem :innocent:
Niestety,tam gdzie powinno byc powazniej czyli na stronach sportowych,czesto widać ze autorzy tekstów nie wiedzą co piszą lub nieudolnie przepisuja artykuly z prasy zagranicznej.
No nie ma Tomaszewskiego,nie wiem czy Karol Stopa pracuje dla Eurosportu…Fibak ladnie mówi ale wiecej w tym sentymentu niz treści…

2 polubienia

Icewoman :wink:
Założę się, że od teraz wielu sportowców zacznie jeździć na turnieje z własnym psychologiem, Nawet McEnroe mówił o roli psychologa w sukcesie Igi. W porównaniu z Rosjanką, która ciskała się przez cały turniej jak onegdaj Janowicz Iga była niesamowicie opanowana.

1 polubienie

A pamiętasz @collins02 mecz Fibaka w finale turnieju Masters z Orantesem? Bodajże 1976 lub 77. Fibak miał wielkie szanse na zwycięstwo, prowadził i wtedy w czasie przerwy puszczono na cały stadion wywiad z siedzącym na widowni Kirkiem Douglasem, który powiedział, że Polak ma zwycięstwo w kieszeni. Fibak sie chyba zdekoncentrował, poczuł zbyt pewnie, przegrał seta i potem cały mecz. Ale emocje były wielkie!

1 polubienie

Doskonale to pamietam bo oglądałem to do końca przekazu.I bylo dokladnie tak jak piszesz :innocent:

1 polubienie

Mc Enroe trafniej ostatnio slowa dobiera niz Fibak))

3 polubienia

Co do reklam? Z czegos musi zyc.
Tenis wyczynowy tani nie jest.
Kwestia ich jakosci i doboru tresci.

1 polubienie

Pilkarzom,tak dla przykladu,zawsze to szkodzilo…

zalezy ktorym?
szczerze mowiac nie wiem z kim maja hiszpanscy pilkarze umowy reklamowe, bo ja tu ich w reklamach nie widzialam. jedynie jak pisalam ze sportowcow pokazuje sie czasem Nadal, bywal Alonso i kilka osob z takich bardziej niszowych jak plywanie synchroniczne, ale to noworoczna reklama szampana Freixenet :wink:

1 polubienie

No i mamy kolejną ambasadorkę polski w wydaniu światowym .

3 polubienia

Oj nieeee…Mialem na mysli polskich :laughing:

A faktycznie cos mi sie o uszy obilo, ze po wystepie w reklamach zaczeli na boisku gwiazdorzyc zamiast grac?
No coz nie kazdy jest niejakim Krysia Ronaldo :joy:

Djokowić zmieciony z kortu przez Nadala.

2 polubienia

Juz pisalam, Nadal jak zaczyna grac to idzie jak czolg :rofl::wave:
I tym razem tez nie zawiodl.

2 polubienia

Jednak rozmiary tej wygranej,zaskakują.Okazuje sie ze na chwile obecną to on jest najbardziej długowieczny…

1 polubienie

Wczesnie zaczal wygrywac :wink:
I jednak oparcie w rodzinie (nie najbiednirjszej zreszta) - bolaczka chyba wszystkich wybitnych i utalentowanych sportowcow - na pewnym etapie pojawia sie stado dzialaczy pijawek 'wiedzacych lepiej" czego zawodnikowi potrzeba. W sportach indywidualnych czesto jest to gwozdz do trumny. A Nadal pewnie pogra jeszcze ze dwa - trzy sezony, wydaje sie byc znowu w dobrej formie. Chyba, ze go znowu jakas kontuzja dopadnie?
W kazdym razie 13 pechowa dla niego nie byla :wink:

Jeszcze zanim wyjechalem,ogladalem jego boje z Federerem.A to juz blisko 16 lat temu.
Tak,podpinanie sie pijawek pod sporty indywidualne to jest jak gangrena…Ale jesli sie uda odbic…Idze juz teraz raczej nikt krzywdy nie zrobi.

1 polubienie

H.Hurkacz-M.Polmans 6:2; 7:5 w pierwszej rundzie halowego turnieju ATP w Kolonii.
Zupelnie przyzwoicie i pewnie choc poczatek 2 seta mogl zdenerwowac najbardziej cierpliwego kibica.

IGA ma ojca z doswiadczeniem jak sie pijawek pozbywac.
Nie wszyscy maja tyle szczescia.

1 polubienie

Przeciez to byly sportowiec a nawet olimpijczyk.
Na chwile obecna,zakladam ze Iga sobie poradzi.Jakos nie pasuje mi do niej widok rozmemlanej celebrytki.To nie ten typ dziewczyny.

1 polubienie

Zgadza sie.
Ala polskie piekielko nie odpusci “takiej” okazji.
Zwlaszcza, ze celebryckie pustaki plci obojga obrodzily i zaczynaja juz byc nudne.

1 polubienie