być może cały ten post/pytanie jest zbędny, ale…
Siedzę sobie z rana, piję kawkę, czytam wasze komentarze z Paryżą ( tak się złożyło, ze nie specjalnie mam czas by coś obejrzeć) a to pigułka wiedzy co się wydarzyło.
Na fb ciągłe widzę jakieś posty o paniach które wcześniej były panami. Dotyczyć to ma rywalizacji sportowej na szczeblu olimpijskim. Można rzec że rozmiar nie zawsze ma znaczenie,liczy się technika, ale czy zawsze?
dokopałem się do pytania Devila.
I dobrze. Bo ja wlasnie sie dobudzilam, TV poki co wylaczone i odpowiem na Twoj problem i pytanie? . Nie tam gdzie w gre wchodzi przewaga fizyczna. Od biedy mozna sobie wymyslic łyżwiarskie zawody w parach? Ale jako odrebna konkurencje i nie te igrzyska.
Nie mylic z igrcami
Znasz taki “sport” ? Nawet zeglarstwo to technologia kosmiczna z konktretnymi wymaganiami robionymi pod max wydolnosci plciowej . A i to? Gdzie ta poezja igrzysk gdzie panowie na łączce a panie za parawanem w sąsiedniej dolinie? Wracamy do greckich korzeni?
Czy francuskiego sniadania na trawie?
Uczciwie to jako baba plci zenskiej nie miabym nic przeciwko temu, zeby wzorem greckim same gole, altetyczne chopy …
Ciekawe te igrzyska. Kartonowe łóżka, brudna rzeka, transwestyci, obrazoburczy otwarcie. Co jeszcze nas czeka?
Paryz i podziemia
Wersal wersja skansen1.0 bez toalet?
Mam za sobą paryżewo lat temu xx. Owszem jest co ogladac, ale? Minimalizm na przezycie gdzie? Takich hoteli sredniej klasy wtedy brakowalo . I to wiosną. Moze dlatego kasztany maja byc jesienia?