Rozkoszne novum

“Prezydent Andrzej Duda podpisał ustawę budżetową na 2021 r. Przyjęto w niej, że tegoroczny deficyt może sięgnąć 82,3 mld zł, dzięki czemu - według resortu finansów - zapewnione będą środki na wzmocnienie polskiej gospodarki dotkniętej pandemią.”

Ciekawam, czy uwzględniono prezenty dla ojczulka…

Przy okazji: inflacja MALEJE!

2 polubienia

prezenty dla ojdyra muchomora to wierzcholek gory lodowej
tych darmozjadow jest wiecej.
inflacja maleje powiadasz? moze z kilka dni bedziemy miec deflacje?
a i wirus wytepiony?

2 polubienia

Na wszystkie pytania, zgodnie z zapatrywaniami rządu, odpowiem TAK!!!

2 polubienia

Oni wzmacniają tylko konsumpcję.

1 polubienie

:open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

a masz cosik do konsumpcji? byle nie wodka, cos lzejszego?

1 polubienie

5 polubień

:joy: :joy: :joy:

Duda vs. Alien?

Ale podobno “Wystarczy nie kraść” by było na rozdawnictwo…
ps jak inflacja maleje to dlaczego zakupów coraz mniej za 100pln? Na początku 2015 za stówkę można było kupić pełen wózek spożywki dziś… no w jednej małej torbie się zmieści.

3 polubienia

Może i inflacja maleje, albo zmaleje, ale z jakiego poziomu?
W ubiegłym tygodniu bochenek chleba skoczył z 5,30 na 6,50. To jest 23%.
Czy rząd podając dane statystyczne kiedykolwiek powiedział o podobnym poziomie inflacji?

3 polubienia

U mnie stoi tylko 5 x Igrestnoje / szampan - szampon, od wyjścia po szpitalu, mogę wysłać na mój koszt

Chcesz mnie otruc?
Igristne czyli wtedy sowietskoswoje to mu bylo jako trojka jedynakow w sylwestra ukradlismy ze stołu rodzicow najstarsza miala 4 lata i zgadnij kto to byl?
Na prywatce bylo trzech lekarzy wsrod producentow amatorow (czyli nas) tego paskudztwa
Kac gigant

1 polubienie

To też był cytat ? Bo z tego co wiem to mamy albo największą inflację w UE, albo drugą największą po węgierskiej walucie … Słyszałem dwie wersje …

3 polubienia

:frowning: nie ma potrzeby ciebie truć, cokolwiek byś nie nabroiła, to żyj pośród ludzi, ino mi co rok ktoś flaszkę zostawia pod dzwiami, stale 20.11

1 polubienie

Masz stalkera czy wielbiciela/wielbicielke :joy:

2 polubienia

Może komuś bardzo pomógł w przeszłości i czuje dług wdzięczności ? :slight_smile:

1 polubienie

Zyczliwosc i usmiech? Stalker jest niebezpieczny, drugie nie szkodzi

2 polubienia

Tego nie wiem, ale ta data to nowe życie, a dla innych zjazd windą do piwnicy z dokumentacją zgonu - też są kolejki, w praktyce czuję się 5 lat młodszy. Próbuję zapomnieć, a ktoś na siłę mi przypomina

1 polubienie

Na dużo rzeczy nie mam odpowiedzi, połowa z nich jest w praktyce nielogiczna i nie możliwa, choć dzieje się obok mnie w dziwny sposób do uwierzenia i wytłumaczenia. Niektóre są niespodziewane, żadna nie jest na szybko. Psycholog po rozmowie i testach stwierdził że jestem normalny i to jest najgorszy cud

1 polubienie