lecz pozostali harmonijnym, wielkim stadem małp nadrzewnych w ciepłym klimacie, to po zużyciu naszych ciał przychodziłby do nas pan lampart, mówiąc:
Mądra, harmonijna istoto małpia. Chyba rozumiesz, że po co masz tak długo cierpieć i gnić i zarażać zdrowych, kiedy ja chętnie zeżrę twoje gnijące - a dla mnie i dla mojego dziecka dojrzałe, pachnące, soczyste, słodkie - ciało? - Więc chodź, pogonię Cię, aby łatwiej twoja dusza mogła wyjść z ciała, bo tak to w DSHN-ie działa.
Moi rodzice zostali normalnie, bezmyślnie wychowani i wyedukowani. Starali się i mnie takim bezmózgiem wychować, ale na szczęście nie ze mną takie numery…
To ja wolę być tym harmonijnym lampartem, niż harmonijną małpką.
Wczoraj oglądnąłem na YT, jak lamparcica wyciągnęła aligatora z wody i zatargała go swym młodym, aby harmonijne lamparciątka postrzegły owego harmonijnego aligatora, jako soczyste, dojrzałe, słodkie, zdrowe, harmonijne owoce i spożyły go z apetytem. Stoczyła z nim krótką walkę, sprytem i sprawnością nadrabiając różnicę wagi i siły. Niesamowite.
Jest chyba takich filmów o Przyrodzie więcej, niż dysponujemy czasem na ich obejrzenie, a wciąż ich przybywa, krótszych i dłuższych, po polskiemu i po zagranicznemu…
Wiesz ze obejrzenie na YT wszystkich filmów które zostały wgrane tylko dzisiaj(w 24 godziny) , zajęłoby około 9 lat?
A codziennie na YT oglądanych jest około miliard godzin filmów.